Diskuze a otázky - Propaganda očkování

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 11. 2021, 09:20:00 |

Klesá odbyt na očkovací látky proti pandemii, a tak nastupuje propaganda očkování a ti co jsou očkovaní získávají jako odměnu výhody. Proč pitomci odmítají očkování zadarmo a tím způsobují vládám problémy?

Vše, co je zadarmo to nemá většinu žádnou hodnotu, virus je totiž schopný se neustále měnit, a tak překoná každé očkování, je to celé hra mezi pitomci a virem, postavili jsme obrazně z očkování plot a virus si přinesl žebřík, aby plot překonal!

Virus je obrazně voják, který je vycvičen k boji a zabíjení, abychom se virům ubránili tak musíme mít v pořádku imunitní systém, jak vlastně dochází k tomu, že nemáme v pořádku imunitní systém?

Staráme se mnoho o cizí a tím na sebe zapomínáme a následkem je to že máme oslabenou imunitu, dalším probléme je to že žijeme daleko od přírody, a tak spatně jíme, málo spíme, málo se pohybujeme na venku atd.

Vše to jsou příčiny a jejich následky, pandemie nejsou nic nového pod sluncem, pandemie jsou signálem, který nám signalizuje to, že chybujeme, pokud to s pitomci nejde po dobrém tak se to musí řešit po zlém!

Pitomci si zvolili za svoje zástupce pitomce, a tak z toho mají pitomou náladu, očkování to je odstavení na slepou kolej, řešení je v posílení imunity, jenže to je řešení, které není rychlé, vše je dneska o tom mít na vše rychlé a snadné řešení, jenže vše, co rychle získáme o to i rychle přijdeme, práce kvapná je špatná!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 112 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑