Diskuze a otázky - Proč už nikdo nechce být prezidentem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 08:38:06 |

Evoluce dospěla k tomu, že každý člověk dostal od hlavy napojení na decentralizovaný mozek lidstva, a tak mohl být každý člověk ve virtuální realitě; prezidentem, králem, celebritou atd. protože vše byla jenom počítačová inteligentní hra, která nahrazovala skutečnou realitu. Problém této hry na prezidenta bylo to že rychle vyšla z módy, a tak nikdo nechtěl už být prezidentem a chtěl být tím co bylo právě v módě.

V módě bylo nejvíce být kouzelníkem který dokáže zázraky, v současnosti chtějí být kouzelníkem jenom malé děti co věří na zázraky. V civilizaci je vše o manipulaci a díky napojení mozků na decentralizovaný mozek lidstva se konečně vyřešil problém s tím, jak optimálně manipulovat s lidmi, aby zde už nebyli s lidmi žádné problémy.

Došlo k tomu, že se lidi vyráběli průmyslově tak že zde bylo jedno pohlaví a nebyli zde už muži a ženy, moderní rodina byla bez dětí a zde žil člověk s robotem, byl to obchod výhodný pro obě strany. Člověk nechodil do zaměstnání a staral se jenom o domácnost a do zaměstnání chodil jenom robot, protože dokázal pracovat jako robot.
!54!!31!!24!!20!!12!!11!!5!!2!!1!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 158 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑