Diskuze a otázky - Proč si nechcete přiznat pravdu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 05. 2019, 14:46:37 |

Lidově řečeno, lidí je zde jako sraček a tak život stojí za hovno, volové co jsou nahoře zvysoka serou na voly, co jsou dole, byli jsme po narození vykleštění pomocí ekonomiky a politiky, ten kdo odmítne být zde volem, ten jistě skončí ve vězení nebo v psychiatrické nemocnici. Volů je zde jako much, co s tím uděláme?
Nahradíme voly za počítače a stroje, robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou volové tak zde nejsou ani voloviny. Z býka je možné udělat vola, ale z vola už býka nikdo neudělá, naše konzumní kultura je postavená na tom, že jsme volové, co dělají voloviny, podívejte se na svaté knihy, zde je jasný důkaz toho že jsme volové, co dělají voloviny.
Z dálky může vůl vypadat jako prezident nebo ředitel, ale z blízka poznáte jistě, že je to veliký vůl, jaký to má smysl, když jdou volové k politickým volbám, aby za svoje zástupce zvolili staré voly. Myslím na voloviny, tedy jsem vůl, napište si na papír svoje myšlenky za dlouhou dobu a zjistíte, že myslíte jenom na samé voloviny, proč si nechcete přiznat pravdu?
Jsi pokrytec, a tak je vůl jenom ten druhý, s takovýmto pokryteckým přístupem se nikam nedostaneme, začneme lidi každoročně testovat a ty největší voly budeme v krematoriu eliminovat, jiná cesta k tomu abychom se měli líp zde není. Jak se dítě v EU narodí, tak se otestuje, a pokud se ukáže, že by z něj byl jistě jenom vůl, tak se dítě v krematoriu eliminuje.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 189 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑