Diskuze a otázky - Proč návrat zpět není možný?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 02. 2016, 19:52:16 |

!1394!Věda a statistika zjistila, že nejvíce chyb a tím i problémů vzniká díky snaze se vrátit zpět, proto se umělá globální GVKB inteligence rozhodla, že návrat zpět už u ničeho nebude možný. Mnoho lidí se nechalo naskenovat a digitalizovat v naději že budou moci existovat ve virtuálním světě GVKB a současně ve starém světě kde měli ještě lidská těla. Jenže ve smlouvě je jasně napsáno, že jakmile proces digitalizace bude dokončen, tak dojde automaticky k eliminování genetického těla. Mnozí namítají, že ta smlouva o digitalizaci byla velmi dlouhá a nudná a tak ji podrobně nečetli.!1333!

!1124!Stejné je to dneska i s instalováním operačních systémů, i zde už návrat ke starému operačnímu systému není možný, vše je zde řeka událostí a tím i změn, není možné plavat dlouho zpět, proti prudkému proudu. Blondýnka se probudí a jde se podívat do zrcadla, ale v zrcadle nic nevidí, utíká za manželem a říká mu, že v zrcadle nic nevidí.!973!

!955!Manžel říká, vždyť jsi chtěla být digitalizovaná a to nevíš, že po digitalizaci se genetické tělo eliminuje. To byl, ale tvůj nápad, proč jsi mi to neřekl? Proč se draho rozvádět, když je mnohem levnější nechat hloupou blondýnku digitalizovat, já si na tebe v digitálním GVKB světě počkám, a potom ti ten podraz spočítám i s úroky. Najdi si raději v digitálním GVKB světě nějakého digitálního muže, stejně na mě brzo zapomeneš.!905!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 455 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 6. 02. 2016, 09:41:06

https://www.stream.cz/cerveny-trpaslik/10008783-4-bila-dira
!1394!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑