Diskuze a otázky - Proč nám vládnou hlupáci?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 11:49:26 |

!955!
1903
"Kůň tu byl, je a bude. Automobil je jenom přechodné módní třeštění." (prezident michiganské banky, když radil právníkovi Henryho Forda, aby neinvestoval do společnosti Ford Motor Company)

1943
"Myslím, že na světě je trh možná tak pro pět počítačů." (šéf IBM Thomas Watson)

1946
"Televize se neudrží na žádném trhu déle než šest měsíců. Lidi se brzy nabaží koukat večer co večer na dřevěnou bedýnku." (vysoký představitel studia 20th Century Fox Darryl Zanuck)

1959
"Než člověk stane na Měsíci, bude vaše pošta z New York do Austrálie doručována v řádu hodin naváděnými raketami. Stojíme na prahu raketové pošty." (generální ředitel americké poštovní služby Arthur Summerfield)

1961
"Neexistuje prakticky žádná šance, že by komunikační vesmírné družice mohly být využívány k poskytování lepších telefonních, telegrafních, televizních nebo rozhlasových služeb ve Spojených státech." (komisař americké Federální komunikační komise T.A.M. Craven)

1966
"Nakupování na dálku je sice proveditelné, ale neuchytí se." (časopis Time)

1977
"Není důvod, aby měl kdokoli doma počítač." (zakladatel společnosti Digital Equipment Corp Ken Olsen v projevu v neziskové společnosti World Future Society)

1981
"Mobilní telefony v žádném případě nenahradí místní systém telefonu po drátě." (vynálezce Marty Cooper)

1995
"Předpovídám, že internet brzy vybuchne jako supernova a v roce 1996 se katastroficky zhroutí." (zakladatel 3 Com Robert Metcalfe)

1996
"Apple je chaotický zmatek bez strategické vize a rozhodně i bez budoucnosti." (časopis Time)

1997
"Apple už je mrtvý." (bývalý šéf Microsoftu Nathan Myhrvold)

2002
"Během pěti let bude tablet nejpopulárnější formou osobních počítačů prodávaných v Americe." (spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates v projevu na Comdexu, kde představoval tablet Windows)

2004
"Od nynějška za dva roky bude vyřešen problém spamů." (Bill Gates na Světovém ekonomickém fóru)

2006
"Všichni se pořád ptají, kdy Apple přijde s mobilním telefonem. Moje odpověď zní: 'Nejspíš nikdy.'" (novinář listu New York Times David Pogue)

2007
"Není šance, že by iPhone získal nějaký podstatnější podíl na trhu." (šéf Microsoftu Steve Ballmer)
!737!

reagovat

Proč nám vládnou hlupáci?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 32 příspěvků a shlédlo ji 899 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

radegast321

radegast321 | 13. 08. 2016, 16:41:38 | více příspěvků | napsat uživateli

Časem to bude lepší ale půjde to hodně pomalu.Např. zkorumpovaná pravice ODS je znatelně slabší než před lety.

uživatel eliminován | 16. 03. 2016, 13:32:02

> gurubhagavan nechce se mi té číst.

42.nitram

42.nitram | 16. 03. 2016, 01:08:55 | více příspěvků | napsat uživateli

prtoze nikdo pri smyslech by se do ty saskarny dobrovolne zvolit nenechal !24!!937!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:40:41

Ahoj, jde o jednu slečnu, kterou jsem potkal začátkem Února. Věděl jsem, že je akorát po rozchodu (vztah trval rok a půl a byl to její první přítel) a tak jsem věděl, že na ni musím pomalu. Začali jsme se spolu vídat (jednou jsem za ni přijel já, po druhé ona za mnou) a já to celý začal vidět nadějně. Psali jsme si každý den a mě přišlo, že už to moc kamarádské psaní není. Psali jsme si, že na sebe myslíme a že se těšíme, až se uvidíme apod. Občas se ale stalo, že jsem se dozvěděl, že stále něco řeší s tím bývalým, ale prý to bude dobrý. Když jsme byli spolu, tak jsme se objímali, drželi za ruce a řekl bych, že jsme se cítili oba v tu chvíli dobře.

Když jsme ale spolu byli naposled, tak jsem už od začátku poznal, že je něco divně a když jsem se ji na konci pokusil dát pusu, tak uhla. Začal jsem zjišťovat, co se děje a dozvěděl jsem se, že je pořád zamilovaná do bývalýho, že neví, co s tím a že mi nechce ublížit a dávat naděje na něco víc.
Řekl jsem ji, že to chce čas, aby si srovnala myšlenky a že to spolu zvládneme. Ona souhlasila, ale za pár dní mi napsala, že si myslí, že to nepůjde a že na něj nezapomene a hodně často takhle měnila názory.

Když jsem ji chtěl znovu vidět, tak byla nemocná a začala mi dávat najevo, že se moc vídat ani už nechce. Já to nevydržel a zeptal jsem se jí, proč tedy semnou šla tolikrát (5x) ven, když věděla, že já mám zájem a ona asi moc ne.

Na to mi odpověděla, že prý nevěděla, že mám zájem (což lhala, protože jsem ji to od začátku naznačoval a i říkal, že nechci být jen kamarád ... na to mi odpověděla, že potřebuje čas) a že o to ani moc nestála se to dozvědět. Prý mě brala jen jako supr kamaráda, ale nic víc v tom neviděla. A na to proč mě tedy držela za ruku, objímala, psala že se na mě těší a myslí na mě atd napsala jen "promiň" a že si myslela v jednu chvíli, že to půjde, ale pak asi hned změnila názor.

Mezitím začla být znovu v kontaktu s bývalým, ale prý se jenom baví. Ona se s ním rozešla, protože na ni kašlal a za celý vztah za ni ani jednou nepřijel a pokud ona nepřijela za ním, tak trávil čas s jinýma holkama.

Já jsem byl dost naštvanej a napsal jsem celkem peprně, co si o tom myslím a od tý doby v kontaktu nejsme. Jenže já nechtěl, aby to takhle dopadlo ... mrzí mě to a bolí to, ale na druhou stranu jsem se bál, že by to asi stejně nikam nevedlo a furt by to bylo stejný. Pořád nad tím musím přemýšlet a napadlo mě, jestli jsem na ni příliš netlačil a nedal jí větší prostor, ale zas nevím, jestli o to všechno vůbec stála.

Mám ji hodně rád a nechtěl jsem o ni přijít, ale zas jsem nechtěl, aby mi pak najednou třeba oznámila, že se vrátila k bývalýmu (nejhorší možná představa) apod.

Co si o tom myslíte vy z pozice nestrané osoby? Děkuji, přeji pěkný večer :)

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:39:55

> gurubhagavan podle toho, kolik tu přispíváš, víš zřejmě i to, co nikdo

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:26:54

> Brandon_Lang
No hurá - pochopil! !1351!!1229!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 19:26:01 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
To zkoušej na své spoluhráče z léčebny, adios noctemi.!5! Beru to tak, že tohle je tvá jediná skutečná seberealizace a zdánlivý triumf, tak si ho užij.!1331!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:21:22

> Brandon_Lang
!2! To jako fakt?
Tak se m i vypovídej, co m,i o sobě ještě chceš povědět? Kdopak si tě ještě nevšímá? Bolí tě hlavička, nebo snad bříško?!1351! Ale brandíku !950!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 19:17:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Zajímavé je, že jsi dotěrná jako bezdomovec prosící o dvacku coby příspěvek na krabičák. Dotíráš a ještě se tváříš, že si toho nejsi vědoma, jen aby jsi to pak mohla převrátit ve svůj prospěch.!54! Je to hnus, noctemi, co tu předvádíš.!1!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:16:14

Cim zacit ? V prosinci mi dal kosem. Citila jsem se tak mizerne, ze jsem se predavkovala a chtela podrezat. Neuspesne. Nikdy jsem nechtela takto dopadnout a sahnout si na vlastni zivot, ale ta situace me tak vzala, ze jssm v ten moment jine vychodisko nevidela.

Ten clovek, ktereho stale moc miluji, mi dal vsechno. Dal mi veskerou lasku, kterou jsem potrebovala. Veskerou podporu a pochopeni. Byl na nej spoleh a mohla jsem s nim pocitat at se delo cokoliv. Miluji ho natolik, ze nejsem schopna se s tim vyporadat. Nejsem schopna prestat milovat. Tolik vzpominek, ktere se nedaji jen tak smazat jakoby nikdy neexistovaly. Reknes si rozchod ? Tak co bude dalsi a lepsi. Ale u me to tak nefunguje, bohuzel. Nevim jak se z toho odprostit. Jak prestat myslet na to co bylo a poradit si, aby se vsechny ty vzpominky a prozitky prestaly vybavovat kdy se jim zachce. Napisu to nevhodne, ale citim to v kostech....ne vlastne v srdci, ze veskere me trapeni a smutneni mi za to stoji. Srdce mi nedovoli toho cloveka prestat milovat a ikdyz si milionkrat za den reknu DOST UZ STACI nijak mi to nepomuze.

Po rozchodu jsme se videli, bylo to intimni. Nerekl mi ne, naopak se nicemu nebranil. Ale bylo mi sdeleno, se vlastne nevi co chce. Nevi zda me miluje nebo ne.

Kazdy den je to horsi a horsi. Nevim ceho chci timto docilit. Moje laska k nemu jen tak nevyprcha a nezmeni se. Opovazuji se napsat, ze mi ho nikdo v srdci nenahradi. Milovat budu jen jeho. Reknete si NANA HLOUPA, ze se pres to nedokazu prenest. Ale ja nejsem vy, vy nejste ja. Ja mu slibila vernost a lasku. Ale neni to jen pro ten slib. Je to opravdu laska k nemu, ktera mi nedovoli ho pustit a zacit znovu. Co znam jeho, nedokazala bych basnit o jinych, predstavovat si mit jineho muze po mem boku. Ted si asi reknete, vis holka chce to cas nebo ze me to prejde, ale ja v dusi vim, ze neprejde. S timto clovekem jsem si predstavovala cely svuj zivot, ze s nim zestarnu a budu stastna.....

Po tom incidentu v prosinci jsem zacala chodit k psychiatrovi, zacala brat prasky na uklidneni i na spani, verte tomu, ze mi nic nepomaha. Co ma clovek delat v takove situaci ? Jak ma opet zacit zit naplno ? Co je nejlepsi lek na srdce, ktere porad miluje a nechce pustit ? Nepiste mi, at se na to vy**ru. Nepiste mi, ze muj problem neni vlastne problem. Stavaji se horsi veci, ale muj zivot toto poznamenalo. Trpim a boli to. Muze mi psat a volat kazdy den, dela to, ale na me slova miluji te mi vzdy odpovi, ze vi. Nemam mu to za zle. Nikdy bych mu to nevycitala. Nikdy bych ho nemohla nenavidet. Cim vic to boli, cim vic si uvedomuji koho jsem to ztratila, ci lasku jsem to ztratila, tim vic pozoruji jak moc ho vlastne miluji. To samotne me nici kazdy den. Pomysleni na to. Jsou slabe chvilky, kdy bych se nejradsi vymazala a prestala existovat, ale kvuli nemu tu chci byt. Chci tu jeste nejakou dobu vydrzet, poprat se s tim a jit dal, ale nevim jak ?

Zaobalila jsem to tak, ze to snad nema hlavu ani patu. Jsou to me pocity, city, ktere mi nedaji klidu ani spanku. Potrebuji nejakou radu ci pochopeni.

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 19:09:14

> Brandon_Lang
Přemoudřelá pincezna o konverzaci s tebou ale nemá zájem. Tak šupkej. !484!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 19:05:48 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Jojo, ty to tak víš, co obsahuje slovo vždy ve zdejším i jiném kontextu. Mladá nanynka, co si myslí, že spolkla moudrost všehosvěta.!5! Vždy, každý, všichni...že mě nepřekvapuje, že tak začínáš větu.!54! Musí počkat, teď se věnuji přemoudřelé malé princezně.!1351!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:44:47

> Brandon_Lang
Digi už tě očekává, tak se jí věnuj. !756!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:43:22

> Brandon_Lang
Vždy tě bavilo mlít nesmysly. !1413!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:36:37

Dobrý den začalo to asi před dvěma lety. Je mi 17 let. A asi od 14 let jsem začala mít problémy se spaním. V noci jsem nemohla moc usnout . A ještě se to zhoršilo když babička odjela na 10 dní do Chorvatska. Asi jsem se o ni bála nebo nevím . Ale nemohla jsem celou noc spát od večera do rána jsem nezamhouřila oči. Tak jsem začala brát tisercin. Žeprý pomáhá proti nespavosti. A tak jsem zase mohla spát. Jenže se u mě vyskytla jedna porucha.
Aby jsem zabránila úzkosti a strachu před spaním začala jsem si dělat rituály. Třeba kontroluji ledničku, dveře, skříně jestli nejsou otevřené. No prostě hlouposti. Jenže se bojím že když to nezkontroluji tak nebudu moct usnout a tak radši rozsvítím a jdu to zkontrolovat což mě uklidní. Nemyslím si že je to obsedantně kompulsivní porucha protože to kontroluji jenom večer. Spíše si myslím že je to nějaká úzkostná fobie. Na začátku školního roku 2015 až 2016 jsem v září poprvé ucítila jakoby úzkost kterou jsem si nemohla odůvodnit.

Trvala u mě celé dny až jsem pak zkolabovala a klečela dokonce na kolenách a brečela. Tak jsem navštívila psycholožku která mi předepsala Prothiaden. Aby to pomohlo. . Jenže jak nastali Vánoce tak na Štědrý Večer mě napadla taková myšlenka že bych někoho mohla píchnout nožem a od té doby jsem na to pořád myslela. Hlavně jak jsem šla spát tak jsem nemohla usnout a pociťovala jsem obrovskou úzkost.
Mám pokoj vedle kuchyně a bála jsem se že si vezmu nůž a půjdu a píchnu s ním maminku, A ta úzkost byla tak velká že jsem si musela jít lehnout za maminkou abych to neudělala. Tak jsem šla znovu k psycholožce a ta mi předepsala silnější léky a to Asentra 50. Tak ji teďka beru. Jenže jsem se rozhodla že jsem mladá a nemusím se cpát chemií.
A tak jsem se začala léčit homeopatickými léky. Postupně Asentru vysazuji a vše bylo v pohodě . Jenže teďka zase začínám pociťovat úzkost a skleslost.Hlavně mě trápí to že mám stres z toho že nevím co si mám vykládat s kamarády. Než jdu s nima ven tak o tom přemýšlím a bojím se toho. Jenže když jsme venku tak je vše v pohodě ale prostě se bojím. Bojím se že bych je mohla ztratit a nebo že se budeme spolu nudit. Prostě u toho nejsem tak uvolněná. Někdy to tak mám ale někdy jsem veselá plná humoru vůbec se nebojím,srším vtípkama a směji se.
Nemyslím si že je to sociální fobie . Protože se nebojím mluvit s cizími lidmi , vystupovat a veřejně před něma mluvit. Spíše jsem ráda když se mohu projevit na nějaké soutěži, či před třídou lidmi. Ale tohohle se prostě bojím a ani nevím proč a čeho přesně. A ještě mám pocit viny za svého bratra. Naše máma je nemocná a nemůže se o něho tak starat a táta s námi není. A tak roste jak dřevo v lese. A já si dávám výčitky že bych s ním mohla trávit více času atd...ale nemohla nemám moc času.
Bratra mám ráda ale někdy se bojím že ne. Prostě si dávám vinu za to jak vyrůstá i když já za to nemohu. Ale nemůžu si s tím pomoct. Už mě napadali i myšlenky že se zabiju ale hned nato že je to hloupost. Co mám prosím dělat? A myslíte že může pomoci od depresí a stresu meditace? Díky

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 18:32:18 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Jojo, pějme píseň s noctemi dokola.!1!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:15:27

> ichiru
!905!!905!!905!!905!!905!!737!!905!!905!!905!!905!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:10:47

> Brandon_Lang
A fůrt dokola...!1351!!1229!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 18:07:29 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
To právě nejsem já, ty stěžovat si na spor neustálý, přitom snažit se já normálně konverzovat. Ty potřebu cítit neustálou povyšující. Ostatní se značnou nelibostí to nést.!1351! Ty tragédie o sobě sama, nevyspělá a přitom moudře se cítit.!24!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:06:18

Prosím, příjemně se posaďte do svého rozvrzaného a jistě ergonomického křesla. Vypněte všechny rušivé elementy jako mobilní telefony, vysílačky, hlásiče požáru a hlavně děti. Zhasněte všechny světla a zatahněte rolety. Nechte zaplý pouze pro vaše oči vhodně nastavený monitor a počítač. Zvětšete si stránku dle svého zrakového postižení a nevidíte-li vůbec, nasaďte si svá sluchátka či požádejte asistenta o zapnutí reproduktoru.

Začínáme.

Bylo nebylo, jednoho dne přišel na svět jeden tvor. Toto jistě zajímavé stvoření nebylo totiž ledajaké, byl to totiž člověk. Tato růžová bytost splňovala všechna kritéria, aby byla dokonce svého krušného života navždy a každým označována jako muž. Následně tomuto člověku bylo přiděleno jméno. V reálném životě nikde při porodu nemáte nabídku "Select gender" nebo "Write your nickname", kdybyste nevěděli. Jména za vás totiž vybírají rodiče, ať se vám to líbí nebo ne, kurva, prostě to tak je.

Tento malý a nevzhledný tvor byl o několik týdnů později polit svěcenou vodou v kostele Sv. *to mi vypadlo... jak na potvoru* div se tomuto pekelnému stvoření pokožka nerozleptala. Ano, i křest (nikoliv chřest), teda spisovně a gramaticky správně křtiny probíhaly zcela bez volby daného jedince.

Uplynulo několik let a toto dítě začalo mluvit. Panečku, to bylo radosti! ... Dokud však dítě záhadným způsobem nepřišlo ke slovnímu označení pro ženské pohlavní orgány a ze stejně nepochopitelného důvodu ukazovalo na sousedy prostředníček. „Darebák!“, ano tak byl onen tvor označován (div nebyl lynčován! .. umím dělat rýmy, hehe).

Roky letěly, dítě stárlo, rozum stále ne a ne pochytit. Říkala si paní učitelka, že to není možný s tímhle děckem, zcela otevřeně a přede všema, na zadek mu dala!

Tento kluk div nepropad, dostal od rodičů počítač. Stroj to byl jistě zcela výkonný! 32MB RAM, Windows 95, no panečku! Neuběhlo však mnoho času a počítač hold vyhořel. Smutný byl chlapec. Ovšem nebylo všem dnů konec! Kluk dostal další počítač! Windows XP, 256MB RAM, panečku a předinstalovaný Solitaire a Pinball a Hledání min! Ostatní děti mu tiše i nahlas záviděly. Další rok na to, dostal i internet.

=========================== ================
(Poznámka autora: tato rovnítková čára symbolizuje velkou změnu v životě, děkuji za pochopení.)

Od dob zapojení do sítě s konektivitou 6Mbps se stalo něco zázračného. Onen chlapec totiž poprvé viděl ve svém Firefoxu onu opěvovanou webovou stránku Seznam. Po správnem psaní všemi dvěma si chlapec usmyslil, že nezačne surfovat po internetu, ale rovnou se po něm plavil jako pirát po rozbouřeném moři. Ano, již ve 3. třídě mělo toto dítě přeplněný harddisk ilegálním obsahem a viry.

O nějakou dobu později chlapec zvládl psáti všemi čyřmi. Tohle byl rozhodující „krok“ v jeho plavbě napříč internetem. Chlapec začal do diskuzí psát.... Od tohoto momentu, mu na jeho cestách dopomáhej Bůh.

================================ ===========

Letem světem internetem, tento již zdatný desetiletý hoch poznal fejsbůk (facebook), skájp (skype), ajsíkjů (ICQ), oližmikoule (omegle), alík (alík) a další zajímavé stránky či aplikace.

Ve 12 tento klučina anime sledovat začal, nad hentaiem honil atd. Zejména však projevoval radost při čtení diskuzí na internetu. Někteří lidé ho však pobouřili natolik, že chudák vystrašen, nemohl spát.

Jednoho dne však prozřel a začal štvát lidi také. A to úplně všude, jak na internetu, tak v reálném životě. Nikdo do neměl rád, žádnou holku neměl, hold mu nezbývalo, než honit, honit, honit, honit a honit.

Po několikaletém trollení na novinky.cz, zpovednice.cz, helpdesk@seznam.cz, spoluzaci.cz, facebook.com, omegle.com, zive.cz, pc.poradna.net a mnoha dalších webech se tento mladík rozhodl poprvé v životě zamyslet.

Klučina se ptal sám sebe: jaký má porno smysl? proč ho holky nechtějí? proč nemá kamarády? odpověď nalezl při pohledu do zrcadla.

============================ ===============

Troll znechucen svou zapšklostí, zlostí, nenávistí a nepřejícností, zanechal všech pletich. Klučina nyní marně hledá kamarády, zajímá se o chytré věci, ale stále žádné ovoce nesklízí.

Čas od času již několik let se tento klučina utápí ve své minulosti, chodí pořád na ta samá místa, no však žádnou radost nenachází.

To je, dětičky, za to, že hodným nebyl. Netrollte, budte milí, hodní, pomáhejte druhým jak na internetu či v reálném životě.

----------------------------- --------------------

Tímto končí Zpověď trolla, máte-li k této osobě nějaké přípominky apod., prosím, zanechte zde komentář, ale pamatujte: hlavně netrollte!

Nashledanou!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 18:03:41

> Brandon_Lang
Jediným spouštěčem jsi ale ty. Tvé hlupáctví to ale nedokáže vidět.!1413!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 17:58:30 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Sám od sebe spory já nevyvolávat, ty musíš spouštěč jejich být.!1351! Už asi nic, čekám, co nastolíš.!1331!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 17:50:51

> Brandon_Lang
Spíš skulina ve tvé mysli mi to říct a vyvolat spor. !1351!!1229! Máš tam ještě něco?!1351!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 17:46:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
To je ale skulina v tvém vyjádření, protože kdyby nebyla,možná by se nenaskytla připomínka.!54! Takže těžko "fackovat" za reakci, když prapůvodní idea nebyla zrovna soběstačná, z mého pohledu. To už ale netřeba asi dodávat, většinou jde o osobní pohled.!735!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 17:40:45

> Brandon_Lang
Jenže je řeč o hlupácích a ne o "nejen hlupácích". !484!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 17:19:08

> skandian
Pokud něco nevím tak mlčím!!1394!

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 17:12:07 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Nejen hlupáci se prorvou nahoru. Ale možná je tady zrovna význam slova hlupák trošku jiný.!1331!

EL.pH

EL.pH | 15. 03. 2016, 17:09:33 | více příspěvků | napsat uživateli

!1358!

uživatel eliminován | 15. 03. 2016, 17:06:47

Protože hlupák se prorve nahoru, kdežto rozumný člověk se nechce hádat a ustoupí.

Brandon_Lang

Brandon_Lang | 15. 03. 2016, 16:58:41 | více příspěvků | napsat uživateli

Protože inteligentní lidé vládnou na líbku.!54!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑