Diskuze a otázky - Proč je život smrtelná nemoc?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 08:10:20 |

Vše co je živé to je smrtelné, protože je to nemocné, nemoci mají za následek to že umíráme, jediný rozdíl je v tom že někdo umře brzo a jiný umře pozdě ale každý musí jistě umřít a tak jenom smrt je zde jistá a ostatní je zde nejisté. Nesmrtelné zde jsou jenom evoluční změny v nás a okolo nás, není zde pevný bod, na který se lze spoelhnout, vše je v pohybu, a tak je to zde dočasně i veliké slunce, co nám dává světlo a teplo, je zde jenom dočasně, tak jako náš ubohý konzumní život. Neustále v ekosystému vznikají nové živé originální systémy a jiné živé originální systémy trvale zanikají, ekosystém je nekonečnou evoluční laboratoří, ve které je živý originální systém člověk, evolučně jenom dočasně, a brzo už logicky zanikne, a místo něj zde bude zase něco jiného! Absolutno to je dokonalý automat, který je dokonale blbuvzdorný, a tak funguje dokonale po nekonečný čas, jako sopečná láva, která jistě díky svému žáru, eliminuje vše, co se jí drze postaví do cesty.

Tam kde vzniknou ve vesmíru podmínky pro život, tam i automaticky z vesmírného prachu, i život vznikne, z prachu vše vzniká, a v prach se to navrací, kde ale vzít prachy, na to abychom se měli dobře? Vše co je zde živé, to je mimozemského původu, protože to vzniklo z vesmírného prachu, co na naší planetu z vesmíru neustále dopadá, vše je tak spojené se vším, možné je teoreticky i to, že návštěvníci z vesmíru budou vypadat a žít jako lidi, akorát se budou lišit tím, že budou mít jiný mimozemský jazyk, a tak se s nimi bez digitálního překladače nedomluvíme. Nejsou zde ale jenom fyzické nemoci těla, jsou zde i psychické nemoci, u naší geniální psychické inteligence. V minulosti zde léčení psychiky bylo minimální, a nemocná psychika se automaticky řešila jenom konzumací chemických jedovatých návykových drog, a to přetrvalo i do dnešní doby, a výroba drog je zde více zisková, než výroba potravin, což je bohužel realita. Většinu nemocí těla léčíme taky pomocí chemických drog, drogy se stali stínem, před kterým už nemůže moderní člověk nikam utéci.
!12!
!31!
!54!

reagovat

V diskuzi je 38 příspěvků a shlédlo ji 856 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 21:21:45

> evzen-onegin !215!!111!!111!!111!

evzen-onegin

evzen-onegin | 19. 01. 2015, 21:18:34 | více příspěvků | napsat uživateli

> roman7869
a ba ne, tohle se musí jmenovat jinak. Já bych to nazval manickou výtryskovou tvořivostní explozivitou banalit.

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 21:14:25

> skandian

naprostý souhlas!215!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 21:11:41

každý máme naštěstí jen chvilku na téhle Zemi, protože kdyby tomu bylo jinak, tak bychom ji stihli zničit docela

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 21:01:59

> evzen-onegin

tak třeba hodně lidí trpí různě silnými depresemi, obsedantně kompulzivními poruchami...to je bez osobní znalosti dost těžko spolehlivě říct!215!

evzen-onegin

evzen-onegin | 19. 01. 2015, 20:55:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> roman7869
a jak se jmenují?

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 20:33:43

> evzen-onegin

On těch nemocí má víc...!215!

evzen-onegin

evzen-onegin | 19. 01. 2015, 19:28:44 | více příspěvků | napsat uživateli

tvá nemoc musí mít nějakej název. !1326!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 16:46:09

> Deflace

A pak je někdo zastřelí a do hrobu si majetek nevezmou! !411!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 16:22:37

> roman7869
Majetek nejbohatších lidí světa, kteří tvoří jedno procento světové populace, překročí v roce 2016 celkový majetek ostatních 99 procent obyvatel planety. Uvedla to v pondělí nevládní organizace Oxfam. Krátce před tradičním Světovým ekonomickým fórem v Davosu vyzvala ekonomické mocnosti k úpravě těchto podle ní závratných nerovností. Nejspíše sedí a koukají na tento stav milióny lidí ve světě, kteří mají pocit, že takhle to dál nepůjde.

A z těch miliónů ubožáků bude asi hodně těch, kteří se za chvíli zvednou od televize, protože si řeknou, že se už na to nemůžou dívat. Až se ti, kteří pořád ještě na neutěšený stav světa jenom koukají, se zvednou, můžou někteří z nich pojmout jako učitele ukřižovaného Ježíše Krista, kterého ukřižovali mocní a bohatí židé, protože poukazoval na špínu, ve které pracující ubožáci žijí.

Když jsou mnozí bezdomovci prostě beznadějné ekonomické případy, co ztratí v boji s policajty a vojáky? A když nejsou schopni ani nic získat, mohli by aspoň udělat pořádný revoluční globání boj. Chce milionář být oběšen bezdomovci, na stromu v zahradě svého paláce, s mnoha sluhy? Začít by se mělo nejprve v EU. Andrej Babiš, je přeci druhý nejbohatší parazit, u nás! Kde je v televizi, ta zpráva o rozevírajících se majetkových nůžkách? Jak dlouho se na zkormpovanou televizi, budeme dívat, jako telata na nová vrata.
!54!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 16:05:31

Vidíte, pane Dobrovolný, už ani Buchert vás nechce, prý jste mu ho minule málem ukousl a nemohl s ním pak tři dny hýbat !215!!111!

EL.pH

EL.pH | 19. 01. 2015, 16:01:18 | více příspěvků | napsat uživateli

Taky si říkám, co asi dělají admini... když vidím diskuze celý zasraný od toho senilního pedofila. !24!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 15:24:51

Kristepane, admini, co děláte? Když jsem sem něco tak dlouhého napsal já, hned bylo řevu...!1333!!900!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 12:14:48

> Expertkaatd
Proč se volové stydí mluvit před cizími voly, a tak z toho mají deprese, protože se to v nich hromadí, a nemůže to z nich ven? Příčinou je zde psychická nemoc, v nás a psychická nemoc u cizích volů, čím více jsou volové psychicky nemocní, tím více se i stydí za mluvení a mnohé jiné, zvířata se za nic nestydí, protože jsou psychicky zdravá, a tak souloží před druhými, a serou hovna před druhými.

Jak vlastně došlo k tomu, že všichni volové, těžce psychicky onemocněnli, a tak se začali stydět za nahotu a sex na veřejnosti, později se začali i stydět za svoje pyšné mluvení, které není slušné. Nemoc je vždy záležitostí špatné kvality, když začne kvalita upadat, přichází nemoc fyzická nebo psychická. Kvalita upadá tam kde není přirozená konkurence, centralizace a monopoly eliminují násilně přirozenou konkurenci, a tím upadá kvalita volů, a z volů se stávají genetičtí a psychičtí zmetci (Miloš Zeman), co stojí za hovno, a jsou zde na hovno, a jejich život je zde logicky i na hovno, a o hovně.
!12!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 11:23:30

> Deflace
Bože, jestli jsi i tak ukecaný, jako jsi " upsaný", tak to tě doma nechci. :D

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 11:09:42

> Expertkaatd
Mít intimní problém, není ostuda, ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do intimní situace, která nám přináší těžké intimní zkoušky, a se svými intimními potížemi si neumí poradit profesionálně už sám. I ten, kdo je jindy silný a odolný intimně, se najednou cítí intimně bezmocně, když ho potkají intimní rány, jako je rozpad intimního vztahu, smrt blízkého psa nebo člověka, ztráta výhodného zaměstnání, nebo ztráta domova, zdravotní problémy, finanční problémy, zrada, nevěra, neúspěch, deprese, atd.

Většinou se na nás valí vše v rychlém sledu obrazně jakési Jobovy zvěsti, všechno se kazí najednou, a v nesprávné chvíli, a v takové situaci, je opravdu těžké, obejít se bez pomoci specialisty. Ale problémy zde nejsou proto, abychom se kvůli nim trápili, jsou výzvou k tomu, abychom je vyřešili, co mě dneska neazbije, to mě posílí do nového boje, co mě zítra bude jistě čekat. Co je slovo problém, vlastně zač? Označuje takové podmínky, nebo situaci nebo stav, který je velmi obtížně vyřešitelný, nechtěný, nežádoucí, atd. Problém vyžaduje vždy, nové odvážné řešení. V takovém případě, je nutné rychle pochopit nejdůležitější aspekty daného stavu, neboť jen tak lze nalézt způsob řešení existenčního problému.

Problém není totéž co početní úloha. Pro řešení početní úlohy jsou stanoveny i postupy a pravidla, jak početní úlohu řešit a vyřešit. V některých případech se můžete se svým intimním problémem svěřit blízkým lidem, najít optimální pochopení a podporu u svých dobrých přátel a rodiny. Jenomže co když jde o věci, které jim z jakéhokoliv důvodu, nemůžete či nechcete říct? Může jít o intimní problém, který se vašich blízkých přímo týká, nebo může být příliš složitý na to, aby vám uměli poradit. Někdy jednoduše víte, že si potřebujete o svých potížích popovídat, s někým kdo je moudrý, ale kde takového moudrého člověka najít, v hloupém světě sobeckých lidí, co jsou existenčně závislí jenom na lži a krádeži?

A navíc ještě takového, aby dané záležitosti rozuměl, který vám projeví pochopení, a pomůže najít to správné řešení ve vaší intimní situaci? Jde zde tedy specialistu, jenom on bude znát postup při řešení problému, identifikace problému, zjištění, že situaci nelze snadno zvládnout, obvyklými způsoby, definice problému, vymezení problému o skupiny, s podobným řešením, výběr nové strategie, pokus a omyl, použití starého řešení, strategie vhledu, vlastní nové řešení, využívání nových informací, kontrola efektivity řešení, zhodnocení dosaženého výsledku. Ze zkušeností víme, že většina ubožáků se návštěvy specialisty obává, bojí se o svojí pyšnost a lakomost, jiným zase brání nedostatek času, nedostupnost služeb specialisty v místě bydliště, nebo jde jednoduše, stud mluvit o svých intimních záležitostech. Proto zde jsou sociální sítě (Facebook, Twitter, Linkedin) a pokud nadete tu správnou sociální síť, na internetu, tak zde i nalezente zdarma pomoc, od specialistů.
!1!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 11:04:42

> MestizoD
Dcera je krásnější, ale tu zadnici takovou teda nemá. Snad v pozdějším věku. :D

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 11:02:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd o dceru? Jak vis, ze by se mi zamlouvala? Pokud je to jedna z tech vyhublých fiflenek, tak ne....
podoba se s proporcemi tva dcera na tuhle? https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmt_APOM20VqA7_j_oSIq61klM3fCHxW9p4Na9UnyElJJsRi0N

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 10:57:16 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd
byt..ne, sem s rodici,i kdyz nerad a snazim se neco nasetrit aspon na podnajem ... auto mam, takovou kraksnu pro zacatecnika a tucne konto, ani bych nerekl..... ale par tisicovek tam je.!438!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 10:52:54

> MestizoD
Spíše bych se obávala o dceru. :-o
Máš aspoň byt, auto, tučné konto? :D

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 10:51:22 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd
hmmm...to bych bral... takovou "mámu"!1277!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 10:49:42

> MestizoD
Jak skromný, to se mi líbí. Tě asi adoptuji. ;)

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 10:48:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd
koprovka? Tu moc nemusim,ale pokud bude dobre udelana ... proc, ne?....!438!
jezisi...a kdo to zas bude uklizet?!1315!!438!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 10:42:00

> MestizoD
Odměna? Dnes bude koprovka, zvu tě. :D

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 10:40:15 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd
dcerunky,jooo?!1331!

a co odmena?!20!!438!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 10:08:17

> MestizoD
Děti by to neřešily. Hlavně, že by to nemusely uklízet ony, dcery. ;)

MestizoD

MestizoD | 19. 01. 2015, 10:02:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> Expertkaatd
ano, buh zehnej temto svatkům.!438! Aspon nebudu uklizet nadarmo, a neco z toho budu mit...!438!
Ale praci si samozřejmě rozdělíme ... a taky se to musi stihnout, aby si me nevsimli tve děti ... co by si pomysleli?!2!

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 09:59:05

> Deflace
Právě jsem ten tvůj román dočetla a zjistila, že to tady jen zasíráš. :D Co věta, to hovna. Tvoje oblíbené slovo, tuším. :P

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 09:56:30

> MestizoD
Tu velkou prdel Ti klidně slíbím, svátky byly tvým spojencem. :D
A mám je na sobě teprve od sedmi hodin, tak nechodím naostro, tudíž by neměl být problém. :P

uživatel eliminován | 19. 01. 2015, 09:50:17

> Expertkaatd
Prioritním problémem systému kde existujeme je to že se praziti mnoho rozmnožili a tím systém dostali do ekonomické a kulturní globální krize, je třeba mít zde rozmnožování pod globální kontrolou a pokud se zde něco rozmnoží musí po porodu následovat kontrola toho co se narodilo a pokud kontrola zjistí to že se narodil nějaký parazit tak kontrola parazita utopí a tím se zabrání tomu aby se praziti zde rozmnožovali. Jelikož člověk je tvor hříšný a nedokáže odolat pokušení chybovat tak budou kontrolu rozmnožování provádět logicky jenom roboti s umělou inteligencí. Nebude zde už potřebná žádná antikoncepce u lidí protože roboti utopí 99% narozených dětí, ovšem to že se dítě po narození neutopí, nic zde nebude znamenat, protože každý rok, zde bude globální automatická kotrola člověka GVKB roboty, s umělou inteligencí GVKB, na to, jestli on není parazit, a roboti člověka který je parazit utopí.

Jednoduchým ukazatelem toho, jestli je člověk parazit, je dílo které on po sobě zanechává, z díla je poznat, kdo je, a kdo není parazit, ten kdo zde ze sebe umí akorát vytlačit veliké tvrdé hovno, ten je zde logicky prazitem, který je zde na hovno, a tak jej roboti utopí. Lidi musí pochopit to, že zde nejsou na to, aby zde ze sebe jenom vytlačili veliké tvrdé ekonomické hovno, jako; byrokrati, milionáři, mafiáni, prostitutky, politici, kněží, podnikatelé, obchodníci, umělci, sportovci, soudci, učitelé, vojáci, policajti, atd. Podívejme se na internet, zde zde každý ze sebe jenom vytlačí psychická tvrdá hovna, a dá je na svůj ubohý soukromý blog, který je na internetu jenom na hovno, a tak je potom i celý internet na hovno, protože jej používají jenom lidi, co jsou zde na hovno, a mají tolik zbytečného času, že mohou sedět dlouho zbytečně u zbytečného internetu, co je zde na veliké tvrdé hovno, díky lidem, co jsou zde na hovno protože zde není, robotická automatická optimální rychlá kontrola, která by lidi, co jsou zde na hovno, automaticky utopila.
!11!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

nemocnásledekživáživotzměnateploostatnírozdílsvětlosmrtpohybbodsluncespoelhnout

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑