Diskuze a otázky - Proč je ekonomika v depresi?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 04. 2019, 18:10:39 |

!54!
Podívejme se na pravidla, podle kterých lidi žijí, pokud pravidla prostudujeme tak zjistíme, že jsou postavená na protekci, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole. Protekce není jenom mezi lidmi, je i mezi podniky a národy, umění je plné lásky, jenže láska je tom čemu dáme protekci!
Protekce je jako stín, před kterým neutečeme, Ježíš Kristus se snažil naivně s protekcí bojovat pomocí pravdy a lásky jenže to se nelíbilo těm, co byli nahoře a tak byl Ježíš Kristus ukřižován, pokud někde ekonomika nefunguje, tak se říká, že je tam turecké hospodářství, a turecké hospodářství bylo založeno na protekci.
Co se stane, pokud se díky protekci stane prezidentem nebo ředitelem fanatik, to z historie dobře známe, na vůdce Adolfa Hitlera a proroka Mohameda dlouho nezapomeneme. Pokud známe příčinu ekonomické deprese, je třeba tento rakovinný nádor operativně globálně eliminovat, budeme lidi skenovat pomocí GVKB dotazníků co budou na internetu.
Po naskenování se lidi eliminují v krematoriu, nový člověk bude operačním systémem v počítači napojeném na virtuální realitu, takto bude mít globální informační GVKB technologie vše pod kontrolou, na fyzickou práci zde budou jenom stroje a roboti, digitalizovaný GVKB člověk zde bude jenom na to, aby kontroloval stroje a roboty, nebudeme už mít; jména, tituly, vlastnictví, peníze, výhody, protekci, atd. takto konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávisti na věčné GVKB digitální časy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 155 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑