Diskuze a otázky - Proč dobro neporazí nikdy zlo?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2021, 16:47:36 |

Pohádky a náboženství jsou spojené s naivní snahou o to, aby dobro porazilo zlo, dobro a zlo jsou protiklady mezi kterými je napětí, nemůžeme zlo eliminovat, protože tím bychom eliminovali i dobro. Pomocí porovnávání zjišťujeme, co je dobro a co je zlo, záleží na tom, podle čeho porovnáváme dobro a zlo, pro někoho je práce dobrem a pro jiného je práce zlem. Rostliny neznají pojem dobra a zla, jejich vnímání reality je omezeno na to, jak si zachovat svoji existenci a jak se rozmnožovat pomocí semen. Proč vlastně nedokážeme přijmout to že pojem dobra a zla je relativní, tak jako je relativní čas.

Problémem je zde naše dogmatická výchova, která z nás dělá pitomce. Význam výchovy je větší, než si uvědomujeme, statisticky je doloženo to že lidi, co žijí jako ubožáci měli ubohou výchovu ve svém dětství, protože jejich rodiče byli ubožáci, je to začarovaný evoluční kruh, se kterým si nevíme rady, ubožák to je složitý inteligentní živý systém, který má mnoho výrobních vad a je vadně naprogramován, oprava zde není už možná.

Potřebujeme nahradit ekonomické ubožáky za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, bude to jako mlýn na staré baby, který ze staré baby udělal mladou dívku. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a nekvalitní dělníky za kvalitní roboty nahradíme. Časem dojde k tomu, že lidi skončí v rezervaci a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh, nejsou lidi tak není zde ani problém s otázkou dobra a zla, vše je zde dočasným evolučním experimentem a vše se optimálně recykluje.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 556 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 09. 2021, 17:15:16

https://gvkb.cz/optimalni-testovani-mozku/

Vita1971

Vita1971 | 26. 09. 2021, 17:09:22 | více příspěvků | napsat uživateli

Tebe Miroslave Mrkičko porazí jen internet, chudý to člověk co jen kouká na nahé batolata a děti v dospívání!811! a pak musí ject s Jedličkovým ústavem spojený s Bohnicemi někam na výlet - NETRAP SE UŽ BLBEČKU !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

zlodobrodobréprácezléprotikladpohádkasnahapojemrostlinaexistencporovnávánírealitapomocvnímáníeliminovalináboženství

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑