Diskuze a otázky - Prioritou byla a bude ekonomika

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 03. 2016, 01:44:23 |

!1394!
Jestliže je v depresi; politika, podnikání, obchod, školství, spravedlnost, psychika, atd. tak příčinou je ekonomika, která nefunguje optimálně. Podívejme se na učebnice ekonomiky a dojde vám, že ekonomice nerozumí ani profesoři na vysokých školách! Podstatou fungující ekonomiky je zdraví lidí, tam kde nejsou lidi zdraví, tam nemůže ekonomika fungovat!

V okamžiku kdy kultura přestane dbát na zdraví lidí, tak si kultura podřízla větev, na které sedí a za krátkou dobu se kultura zhroutí! Představme si, že by na světě byli jenom samí těžce nemocní lidé a nebyl by na světě žádný zdravý člověk, vše by přestalo fungovat a lidi by začali žít jako zvířata!

Zaměstnat lze jenom zdravé lidi, o tom je tržní zdravá ekonomika! Otázkou je co budeme dělat s nemocnými lidmi? Co se dělá v přírodě s nemocnými zvířaty, nemocná zvířata se ekologicky recyklují, a stejně tak i my musíme nemocné lidi ekologicky recyklovat, nejsme tak bohatí, abychom mohli ekonomicky podporovat, obrovské množství nemocných lidí. Místo pracujete pomalu, máte okamžitou výpověď, zde bude elektrický obušek v ruce vedoucího, který zabije elektřinou pomalého zaměstnance, a pohřební služba jej odveze do krematoria.

Zruší se globálně; důchody, podpory v nezaměstnanosti, nemocenské dávky, sociální dávky, atd. ten kdo nebude pracovat rychle a kvalitně, ten skončí automaticky v krematoriu. Někdo si zapálí během pracovní doby cigaretu, nebo se napije slivovice, a jakmile to skrytá kamera odhalí, tak brzo skončí tento ekonomický parazit v krematoriu, drogy nepatří na pracoviště, a nebude zde pro nikoho na světě imunita ani výjimka. Zdraví se stane pro lidi prioritou, protože místo nemocnice, zde bude jenom krematorium.
!905!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 468 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

42.nitram

42.nitram | 18. 03. 2016, 02:44:19 | více příspěvků | napsat uživateli

prioritou byl a bude rum.. !54!!937!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑