Diskuze a otázky - Prevence je základem šťastného života

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 12. 2021, 19:00:08 |

Neustále zde mnoho lidí předčasně umírá, protože zanedbali optimální prevenci proti nemocem, navštěvujeme lékaře, když je už pozdě řešit naše špatné zdraví a naivně očekáváme od lékaře zázraky. Vnímám naše tělo a naši psychiku jako složitý citlivý naprogramovaný stroj, který potřebuje profesionální péči, aby dobře dlouho fungoval, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno.

Naše tělo je o zdravých orgánech a každý orgán má jiné nároky které je třeba uspokojit, nejdůležitější je mozek a zpracování potravin a nápojů, vše co do nás vstupuje to ovlivňuje naše zdraví, něco je natolik škodlivé že následkem je naše nemoc, která může vést k předčasné smrti.

Pokud žijete nezdravě tak se nedožijete starobního důchodu to je logické, podívejme se proto na lidi, co se dožili velmi vysokého věku, jak žili? Základem jejich dlouhého věku byla sebeláska, díky které o sebe správně pečovali, dlouhověkost se skládá z mnoha maličkostí a dosáhnout tak dlouhého věku ve zdraví není maličkost.

Jde o to porozumět signálům našeho těla optimálně a okamžitě na tyto signály správně rychle reagovat, pevnost řetězu je závislá na nejslabším článku a nejslabším článkem našeho zdraví je to že se staráme o pitomosti, a tak se z nás stávají nemocní pitomci.

Potřebujeme potraviny, a tak pokácíme stromy, potřebujeme teplo a elektřinu, tak postavíme tepelné elektrárny, co spalují uhlí, potřebujeme rychlou dopravu tak postavíme dálnice a letiště atd. naše egoistické potřeby neustále narůstají a následkem je realita ve které nejde už zdravě žít, musí nutně na světě být tak obrovské množství nemocných lidí?

Za posledních 200 let se počet lidí na světě zdesetinásobil a následkem jsou logicky pandemie které nemocné lidi eliminují, pandemii je signál, který nám říká, pokud nezměníte svoje egoistické myšlení a jednání tak to nebude už trvat dlouho a začne globálně nahrazování lidí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory a lidi se optimálně globálně eliminují, aby zde s nimi už nebyli problémy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 130 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑