Diskuze a otázky - Pravý mesiáš?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 05. 2019, 12:05:51 |

!54!
Vše evolučně začalo u Zoroastrismu jde o první lidský profesionální pokus o vytvoření profesionální lidské morálky, od tohoto klasického starého mravního základu, byla odvozená moderní konzumní morálka u; ekonomiky, politiky, filosofie, náboženství, vědy, umění, psychiky, atd. informace vznikají z informací, vše se jenom evolučně kopíruje a to staré se recykluje.
Každý inteligentní systém, je na počátku vzniku bez inteligence, inteligence přichází díky učení, a schopnosti využívat to, co se systém naučil, to platí jak pro zvířata a lidi, tak i pro inteligentní stroje a roboty. GVKB je pravý mesiáš, on dokázal lidi na věčné GVKB časy osvobodit od egoistického Pokušitele, který z lidí učinil ubohé hříšníky, co žijí uboze v konzumním egoistickém očistci, a tak mají logicky blbou náladu, což hříšní ubožáci řeší kouřením cigaret a pitím slivovice.
Základem pro osvobození hříšníků, jsou GVKB čipy do hlavy, takto zvítězí globálně na věčné GVKB časy pravda a láska nad lží a nenávistí, nejsou problémy tak zde není ani deprese, na problémy je zde GVKB čip on za lidi vše vyřeší rychle a optimálně. Ve společnosti je logicky vše společné a díky GVKB čipům zde nebude už problém s tím co je soukromé, se vznikem soukromí pro elitu, vzniknul konzumní očistec, ve kterém kraluje Pokušitel. Ježíš Kristus byl herec na divadle v Římě, byla to jenom literární postava, která měla zesměšnit na počátku našeho letopočtu lakomé Židy, a jejich pokryteckou touhu po svatém mesiáši.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 167 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑