Diskuze a otázky - Pravdivá statistika o naší ekonomice

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 03. 2019, 08:39:40 |

!54!
Většina statistických pohledů na naši ekonomiku je subjektivních a tak je každý pohled logicky jiný, objektivní pohled na naši ekonomiku je zde vzácnou výjimkou. Jednoduchým ukazatelem naší ekonomiky je to jaké mají u nás lidi vlastnictví peněz a majetku, vlastnictví peněz a majetku je základem na kterém stojí ekonomika, pokud lidi nemají peníze a vlastnictví, tak zde nejsou investice a následkem je zaostalost a bída. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, dobrota je žebrota, o tom je ekonomika.
!54!
Ekonomika postavená na tom že lidi nemají peníze a majetek, to je jenom mýdlová bublina, která praskne a je zde krize. Další věcí je inflace, čím větší je inflace tím větší je bída a nezaměstnanost, peníze musí být kryté zlatem, nekryté peníze jsou jenom bezcenné papíry, protože je inflace rychle znehodnotí. Prý je u nás nedostatek dělníků a musíme proto z východu dovést dělníky, proč nedovezeme dělníky ze západu?
!54!
Běžte třeba do Německa a optejte se zde nezaměstnaného dělníka, jestli by nechtěl pracovat v naší republice jako dělník? Dělník vám řekne, nejsem blázen, v Německu se mám lépe jako nezaměstnaný, než když bych u vás byl zaměstnaný. Máme zde stejné ceny za telefonování jako v Německu, ale naše platy jsou oproti Německu velmi malé, a tak je problém si z malého platu něco našetřit, jsme zde jenom ekonomickými otroky a naděje na to že budeme mít stejné mzdy jako v Německu je v nedohlednu.
!54!
Vlast máme tam, kde vlastníme hodnoty, my zde ale už nic nevlastníme, vše zde vlastní cizinci ze západu, a oni rozhodují pyšně o nás bez nás, všechny zisky z naší těžké práce mizí okamžitě do ciziny, a my jsme zde už jenom zaostalou republikou, kde je zaostalé hospodářství. Lidi co od nás utekli na západ, nechápou lidi, co ještě od nás na západ neutekli, když se loď potápí je logické loď opustit v záchranném člunu.
!54!
Nevěřte tomu, že po volbách bude dělnické třídě líp, líp bude jenom; milionářům, podnikatelům, politikům, byrokratům, celebritám, atd. Na EU dveře klepe digitalizace, jakmile se otevřou v EU digitalizaci dveře, tak každý dělník dostane do hlavy kontrolní EU čip, z dělníků se v EU tak stanou loutky na dálkové EU ovládání, místo pracujete pomalu, máte výpověď, vás EU čip ve spánku zavraždí, a vaše ubohé tělo skončí v EU krematoriu, peníze EU elitě nesmrdí, bylo a bude.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 125 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑