Diskuze a otázky - Politika bez propagandy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 11. 2021, 06:41:30 |

Nestojíme o dogmatické totality, které z nás dělají pomocí propagandy a reklamy mnoho tisíciletí všude ubohé stádo ovcí a elita si zde hraje na svaté pastýře! Každá moc zde existuje díky bezmocnosti, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí a následkem je pulzující evoluční proces ve kterém po akci je reakce.

Nejmocnější zde není; bůh, syn boží, papež, guru, prorok, král, císař, prezident, ministr, poslanec, senátor, diplomat, celebrita, ředitel, milionář atd. nejmocnější zde jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemusí měnit podle situace.

Lidi si začali vytvářet subjektivní svatá pravidla, která se mění podle situace a trestají tvrdě ty co nechtějí tato svatá dočasná pravidla pokorně dodržovat, moje svatá hra a moje svatá pravidla! Podívejme se kriticky do lidské minulosti, a zjistíte to, že nám všude vládli mnoho tisíciletí pyšní blázni, z díla spatříme tvůrce!

Ryba smrdí od hlavy, o tom je každá dogmatická totalita, všechny svaté ideologie jako je; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus atd. jsou založené na centralizaci!

V centru je pro elitu ekonomický ráj a daleko od centra je ekonomický očistec, pandemie Covid-19 v nahotě odhalila to, že každý centralismus je systém, který ekonomicky a sociálně nefunguje! Podívejte se konečně do vesmíru a přírody, zde není centralismus, a proto zde nejsou problémy!

Neřešte neustále jako pitomci to, co nedokážete stejně nikdy vyřešit! Je třeba začít řešit globálně problematiku centralismu, centralismus je továrna na problémy, je třeba eliminovat globálně centralismus ohněm a mečem!

Čím méně na světě bude centralismu, tím méně budeme mít problémů na které není řešení, začneme proto s nahrazováním lidí za umělou inteligenci a roboty, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi ani problémy.

Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se globálně nahradí lidi za roboty! Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se globálně eliminují v krematoriu, běž se podívat do krematoria, vše je nejisté a smrt je jistá. Nejsou na světě už lidi, tak zde není ani politická propaganda, co dělá z lidí pitomce.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 109 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑