Diskuze a otázky - Politika a ekonomika?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 04. 2019, 07:11:11 |

!54!
Proč je zde konflikt mezi protiklady? Napětí mezi protiklady uvádí vše do pohybu, z nekonečna vše vzniká a do nekonečna se vše zase navrací, vše zde má pevná pravidla, která potrestají každého kdo se je pokusí porušit. Každý problém má jistě nějakou příčinu, nejčastějším lidským problémem je to že dáváme protekci tomu, co si protekci vůbec nezaslouží, zvolíme si za vůdce národa někoho kdo je blázen, a tento blázen nás dovede do konzumního blázince.
Existuje na světě ještě vůbec normální člověk, který by nás dokázal vyvést z konzumního blázince, ve kterém nemá naše existence logiku a smysl? I kdyby zde takový člověk byl, tak bychom jej brali jako blázna, každý podle sebe posuzuje druhé, a tak každý blázen v druhých blázny spatřuje, je to začarovaný kruh, ze kterého nejde uniknout.
Mnozí unikají z tohoto konzumního blázince díky; alkoholu, cigaretám, práškům na deprese, víře v zázraky, počítačovým hrám, sociálním sítím na internetu, atd. problémem u každého úniku z konzumního blázince je jeho dočasnost, a návrat zpět do blázince nás srazí do deprese. Zázraky patří do snů a pohádek, nebude vám lépe po smrti v ráji ani po politických volbách, sliby se slibují a jenom blázni se dočasně radují, je to celé jenom reklama která z konzumentů dělá hlupáky a místo originálů dostávají konzumenti náhražky vyrobené většinou v Číně.
Potřebujeme optimální koncepci, pro novou konzumní kulturu, ve které už nebudou blázni v blázinci. Vše je o tom, čemu dáme protekci? Nesmíme dávat protekci našim ideálům, ideály patří do snů a pohádek, realita je jaká je, a my se musíme realitě pokorně podřídit, neporučíme přeci smrti ani počasí!
Zavedeme globálně povinné měsíční kontroly všech lidí v nemocnici, od narození do smrti, ten kdo kontrolou kvality těla a psychiky neprojde, ten bude optimálně eliminován, jsou věci, na kterých nemůžeme šetřit, podívejme se na auta, zde je taky povinná pravidelná kontrola kvality, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, lidem dojde to, že konzumovat slivovici a kouřit cigarety, je jistá rychlá cesta do krematoria.
Zaměstnavatelé potřebují zdravé zaměstnance a tak je i dostanou, ubožáků je na světě dneska už jako much a eliminovat optimálně globálně mouchy je správné. Ubožáci budou mediálně křičet, že je to diskriminace, tak to není, toto je evoluce, a zájem evoluce je nadřazen zájmům ubohého jedince, aby se mohl balón vznést, tak se musí odhodit zátěž, o tom je politika a ekonomika, zdravý stát není sociální instituce, která se dobře stará o; lenochy, lháře, zloděje, pokrytce, hříšníky, příživníky, blázny, atd.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 171 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑