Diskuze a otázky - Pohled do budoucnosti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 04. 2008, 14:30:35 |

Ogame je fakt good hra

Důl na Kov
Kov je primární surovina používaná ke konstrukci lodí a budov. Protože je kov nejhojnější ze všech surovin, jeho obchodní cena je z nich považována za nejnižší. Produkce stoupá, když doly dosáhnou větších hloubek, nicméně práce v těchto obrovských hloubkách si žádá zvýšení příkonu energie.

Důl na Krystaly
Krystaly jsou hlavní surovinou používanou pro výrobu elektrických obvodů a vytváří určité slitinové směsi. Ve srovnání s procesem produkce kovu, přetvoření surového krystalitu na průmyslový krystal vyžaduje dvojnásobné množství energie; proto jsou krystaly z obchodního hlediska dražší. Každá loď a budova vyžaduje přesné množství krystalů, ale ty vhodné jsou poměrně vzácné a nachází se ve velkých hloubkách. Doly vytvořené pro těžbu krystalů se proto stávají stále nákladnějšími až dosáhnou velkých hloubek, ale rozhodně produkují více krystalů než povrchové doly.

Syntetizér deuteria
Deuterium je těžký vodík. Stejně jako u dolů jsou největší naleziště v nejhlubších místech moře. Vylepšení syntetizéru umožňuje provádět vrty do nejhlubších deuteriových usazenin. Deuterium je používáno při snímání senzorů falangy, zkoumání galaxií, tankování lodí a vykonávání výzkumných vylepšení.

Solární elektrárna
Gigantické solární elektárny jsou používány pro výrobu energie pro doly a syntetizátor deuteria. Jakmile je solární elektrárna vylepšena, povrchová plocha fotočlánků, pokrývajících planetu, se zvýší, což má za důsledek vyšší výkon. Solární elektrárny reprezentují základ planetárního zásobování energií.

Fůzní reaktor
Ve fůzních elektrárnách jsou dva vodíkové atomy spojeny v jeden atom helia pod obrovským tlakem a za velmi vysokých teplot. Výsledná heliová jádra uvolňují energii 41.32*10^-13 Joulů ve formě radiace (pro 1 gram deuteria je uvolněno 172 MWh energie). Čím větší je fůzní reaktor, tím více slučovacích reakcí může být provedeno a v reaktoru vyrobeno více energie.
PRO STAVBU JE POTŘEBA:Syntetizér deuteria(úroveň 5)
Energetická technologie(úroveň 3)

Továrna na roboty
Továrny na roboty produkují roboty, kteří jsou používáni při stavbách a vylepšováních budov. Každé vylepšení továrny na roboty zvyšuje počet a výkonnost jednotek robotů použitých pro konstrukci budovy, což snižuje čas potřebný na stavbu.

Továrna s nanoboty
Tato továrna produkuje jednotky, které jsou považovány za nejzazší stupeň vývoje v robotechnologii. Nanoboti jsou roboti o velikosti několika málo nanometrů, kteří jsou schopni mimořádných výkonů v oblasti sítí. Jakmile jsou vynalezeni, zvyšují produktivitu v téměř každé oblasi a díky tomu továrna s nanoboty snižuje čas, potřebný k výstavbě budov, lodí a obranných konstrukcí, o polovinu za každou úroveň.
PRO STAVBU JE POTŘEBA:Továrna na roboty(úroveň 10)
Počítačová technologie(úroveň 10)

Hangár
Planetární hangár je zodpovědný za stavbu vesmírných lodí a obranných systémů. Jakmile je hangár vylepšen, může produkovat rozmanitější typy lodí mnohem větší rychlostí. Pokud je na planetě vybudována továrna s nanoboty, rychlost, za kterou jsou jednotky vystavěny, masivně stoupá.
PRO STAVBU JE POTŘEBA:Továrna na roboty(úroveň 2)

Sklad kovu
Tato budova je gigantický sklad pro vytěženou rudu. Jakmile je budova vylepšena, může zde být uloženo více rudy. Ale když je naplněna kapacita skladu, nemůže být těžen žádný další kov.

Sklad krystalu
V této budově je skladován nezpracovaný krystal. Jakmile je budova vylepšena, kapacita skladu se zvyšuje. Nicméně v momentě, kdy je kapacita skladu naplněna, nemůže být těžen žádný další krystal.

Nádrž na deuterium
Tato budova je obrovská nádrž speciálně vyrobena pro skladování nově vytvořeného deuteria. Protože stavba letky obvykle vyžaduje deuterium, tato nádrž se často nachází blízko hangáru. Kapacita nádrže s jejím vylepšením stoupá. Nicméně jakmile je kapacita nádrže naplněna, nemůže být slučováno žádné další deuterium.

Výzkumná laboratoř
Planetární výzkumná laboratoř je nezbytná k vývoji nových oblastí technologií. Úroveň vylepšení laboratoře nejen zvyšuje rychlost, která je potřeba k výzkumu nových technologií, ale také otevírá nové obzory v oblasti výzkumu. Aby byl výzkum proveden v co nejkratším čase, všechny výzkumy jsou odesílány na planetu, kde byl vydán příkaz k výzkumu. Jakmile je úkol dokončen, vědci se vracejí na své domovské planety a přináší nové technologie. Tímto způsobem mohou být znalosti nových technologií snadno rozptýleny po celém impériu.

Terraformer
Se zvyšujícím se rozvojem planety, se otázka omezeného životního prostoru stávala více důležitější. Tradiční metody jako vysoké a podzemní stavby se ukázaly být jako stále více nedostatečné. Malá skupina fyziků a nanoinženýrů nakonec nalezla řešení: terraforming.
Za cenu enormního množství energie mohou terraformery zkultivovat celé pásy země nebo dokonce kontinenty. V této budově jsou produkováni speciálně vytvoření nanoboti pro poskytování konstantní kvality půdy.
Jakmile jsou terraformery postaveny, nemohou být již strženy.
PRO STAVBU JE POTŘEBA:Továrna s nanoboty(úroveň 1)
Energetická technologie(úroveň 12)

Alianční sklad
Alianční sklad poskytuje palivo spřáteleným letkám na oběžné dráze. Za každou úroveň vylepšení aliančního skladu může být 10,000 jednotek deuteria za hodinu odesláno jednotce na orbitě.

Raketové Silo
Raketové silo se používá ke konstrukci, skladování a odpalování raket. Pět meziplanetárních nebo deset antibalistických může být skladováno za každou úroveň. Jedna meziplanetární vyýžaduje tolik prostoru jako dvě antibalistické. Různé typy raket mohou být libovolně kombinovány

reagovat

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 718 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 04. 2008, 12:43:35

Kdo by ji neznal !31!

sajmon-gagne

sajmon-gagne | 5. 04. 2008, 15:08:00 | více příspěvků | napsat uživateli

málo dlouhý

Alpinek_

Alpinek_ | 5. 04. 2008, 14:46:26 | více příspěvků | napsat uživateli

a jako to si mam precist ses bouch do hlavy ne???!1326!!876!!931!

uživatel eliminován | 5. 04. 2008, 14:45:38

je to dlouhý!24!

uživatel eliminován | 5. 04. 2008, 14:40:01

hrabu hrabeš hrabeme, lysohlávky !898!

uživatel eliminován | 5. 04. 2008, 14:36:37

Znam, je to pecka!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kovsurovinaprodukcedůlkrystalhloubekbudoucnostvýrobaogamzvýšeníenergiecenahrasrovnánígoodloďpohledsměsproceskonstrukcepříkonpráceobvodbudova

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑