Diskuze a otázky - Pohádka pro děti milionářů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 08:14:45 |

!54!
Milé děti co máte bohaté a mocné rodiče, po celý život se budete setkávat s chudými a bezmocnými lidmi, co se budou snažit na vás bezcitně parazitovat, dobrota je ale žebrota, za každý dobrý skutek, budete ve svém životě potrestáni.
Tento svět je naprogramován tak aby zde bylo rozdělní na ty co jsou nahoře v ráji jako milionáři a ty co jsou dole v očistci jako ubožáci, ekonomická rovnost a ekonomická svoboda, to je jenom naivní utopie která ekonomicky a politicky nefunguje.
Ubožáci nejsou kompatibilní s milionáři, vyhýbejte se vztahům s ubožáky, je to jenom ztráta času a peněz, dejte si veliký pozor na ubožáky, co si hrají na milionáře, aby vás oklamali, z dálky může ubožák vypadat jako milionář, z díla ale jistě poznáte kdo je ubožák a kdo je milionář.
Základem je neušpinit si ruce prací, nebo tím co je rizikové, vaším posláním je rozhodovat o druhých bez druhých, a vše přerozdělovat chytře tak, aby ti co jsou dole na tom byli uboze, a ti co jsou nahoře na tom byli dobře, milion mrtvých ubožáků ve zbytečné válce, nebo díky zbytečné ekonomické krizi, to je jenom statistika, tragédie je, když zemře starý milionář v nemocnici.
Neotvírejte nikdy cizím lidem dveře, chraňte si svoje soukromí a svoji rodinu, za mediální popularitu si nic nekoupíte, hodnotu má to co je vzácné a potřebné, pravda je v lidové moudrosti a lež je v knihách a televizi. Jak být v podnikání lepší než je vaše konkurence, to je to o co se budete nejvíce zajímat, jde o to být kompatibilní se situací, a stát se tak klíčem, který otevře štěstí dveře.
Vaši podřízení nebo vaši zaměstnanci, nesmí nikdy zakořenit tak, aby byl problém je rychle bez zlatého padáku vyhodit, a nahradit za lepší zaměstnance a podřízené, nejlepší je nemít vůbec žádné vlastní firemní zaměstnance, a jenom si zaměstnance brát od pracovní agentury.
Stejné je to i s domy a automobily, pronájem je lepší než vlastnictví, máte možnost rychlé změny, všechny úspěšné ekonomiky přecházejí od vlastnictví na pronájem. Rizikové investice nesou veliký zisk a jisté investice nesou minimální zisk, podnikání je o riziku, a jak riziko minimalizovat o tom to je, zde vám pomohou vztahy s vám blízkými milionáři.
V jednotě je veliká jistota, že o svoje investice nepřijdete, kdo maže ten jede, peníze nesmrdí, nikoho nezajímá jak ke svým penězům přicházíte, nejsou špinavé peníze, to je jenom výmysl ubožáků co závidí milionářům jejich úspěch, skutečná špína je dole mezi ekonomickými ubožáky, kdy si ubožáci házejí klacky pod nohy, aby udělali kariéru v politice nebo podnikání. Tak a zazvonil zvonec a pohádky pro děti milionářů je konec.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 147 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑