Diskuze a otázky - Pohádka o totalitě která dělá z reformátorů mučedníky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 02. 2020, 11:17:16 |

!1394!
1
Kdo porušuje svatá pravidla hry ten je tvrdě potrestán, moje hra a moje svatá pravidla, nejde jenom o lidský problém, svatá pravidla má i vesmír a příroda.
2
Svatá pravidla jsou obrazně pevností která chrání organizaci před reformami které by eliminovali výhody těm co ovládají organizaci.
3
Ti co jsou v organizaci dole chtějí reformy a ti co jsou v organizaci nahoře nechtějí reformy, následkem je napětí mezi těmi co jsou dole a těmi co jsou nahoře.
4
Mnohdy je reforma jenom povrchní a tak reforma neodstraní chyby které jsou ukryté pod povrchem, takovou povrchní reformou byl u nás přechod ze socialismu ke kapitalismu, ti co byli za socialismu nahoře neopustili svoje vysoké funkce a pořád rozhodují egoisticky o nás bez nás.
5
Byla zde akce u Windows 10 kdy bylo možné rok zadarmo přejít ze staré verze Windows 7 na novou verzi Windows 10 mnoho lidí tuto akci nevyužilo a teď toho litují protože Windows 7 už nemá podporu od Microsoft.
6
V zemích kde rostou banány je veliká zaostalost a všechny snahy o to reformovat kulturu a ekonomiku narážejí na to že se lidi nechtějí změnit a bojí se že přijdou o výhody.
7
Stejně tak je na internetu mnoho blogů, stránek, portálů, sociálních sítí, atd. co se nechtějí optimálně reformovat aby vyhověli novým pravidlům na internetu.
8
V přírodě je to jednoduché, to co se odmítne evolučně optimálně reformovat to brzo evolučně zanikne, vyspělejší druhy eliminují zaostalé druhy, to je evoluce.
9
V současnosti je globálně veliký problém s ekonomickou emigrací, kdy se lidi ze zaostalých kultur, snaží přestěhovat do vyspělých kultur.
10
Vyspělé kultury se tomu logicky brání, protože multikultura má za následek ekonomické a sociální problémy, na které není politické řešení, jediné možné řešení je globalizace, která vytvoří jednu globální digitální kulturu, ve které se nelže a nekrade.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 338 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑