Diskuze a otázky - Pohádka o tom že víra dokáže zázraky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 01. 2020, 15:00:02 |

!1394!
Milé děti víra dokáže zázraky, pokud dáme něčemu trvale protekci je to proto že věříme tomu že se stane zázrak a tak se budeme mít dobře, otázkou je jak poznat čemu máme dát protekci a čemu nemáme dát protekci? Je třeba do hloubky vyhodnotit složitou situaci a potom se rozhodnout čemu dáte protekci, protože je zde naděje na to že se stane zázrak, nedávejte protekci tomu, kde není naděje na to že se může stát zázrak i když vás někdo pokrytecky přesvědčuje o tom, že zázrak je prý možný.
!54!
Lidi jsou herci a tak nejdříve prověřujte, než začnete cizím lidem věřit. Pohádky a svaté knihy jsou plné dezinformací, pomocí kterých se z dětí a věřících lidí dělají hlupáci, pravda je v lidové moudrosti, z díla spatříme tvůrce, o tom to v životě je. Pokud by rady od cizích lidí měli cenu zlata, tak by vám je cizí lidé nedávali logicky zadarmo.
!31!
Bůh, anděl, čert, smrt, kouzelník, atd. to jsou pohádkové postavy, které si lidi vymysleli aby mohli dělat z cizích lidí hlupáky a tím i chudáky, skutečnost to je zde jenom evoluční naprogramovaný dočasný proces, neustále zde z prachu vše vzniká a po čase se to zase na prach rozpadá, jedinou jistotou je zde nejistota.
!12!
Nezajímejte se o to co bylo, stejně to už nezměníte, nezajímejte se o to co bude, protože o tom stejně nic nevíte, zajímejte se o to co je dnešní den, naučte se žít tak jako by tento den byl posledním dnem ve vašem životě. Život je o tom jak si to uděláš takové to i máš, nejprve si hrajeme a potom bojujeme s problémy, největším lidským problémem jsou chyby, hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb a moudrý se poučuje z cizích chyb, je snadné poukazovat na chyby co dělají cizí lidi a je těžké nechybovat a tak být druhým vzorem.
!737!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 414 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 30. 01. 2020, 18:33:34

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/pohadka-o-slibech-co-se-nesplni.html

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 30. 01. 2020, 17:01:25 | více příspěvků | napsat uživateli

Zázraky kolem sebe vídáme každý den. Mám teď na mysli zázraky každodenního života. Lidé jsou jimi doslova obklopeni. Jen je ke své škodě většinou nevnímají či je neumí docenit. Nejvyšší síla se nám manifestuje skrze reálný svět. Netřeba hledět do spirituálních výšin či hlubin. Lidé by měli mít na paměti, že vždy se něco děje. A velmi často se děje něco zázračného.

A-A !897!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

protekcezázrakvírastandobrépohádkamúzaotázkadítěstátsituace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑