Diskuze a otázky - Pohádka o tom, co je to náš domov

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 01. 2020, 15:22:57 |

!1394!
Milé děti největším problémem konzumní společnosti je recyklace odpadu, konzumní společnost produkuje obrovské množství různorodého odpadu, a pokud se tento odpad optimálně nerecykluje tak je zde mnoho problémů. Jistě jste si všimli toho, že zde jsou kontejnery na; papír, sklo, plasty, kovy, smíšený odpad, atd. není zde ale jenom odpad který vyhazujeme do kontejnerů je zde i odpad který se eliminuje jiným způsobem.
!905!
Mnoho lidí na světě je genetickým evolučním odpadem, který lže a krade, protože se optimálně nepřizpůsobil konzumní společnosti. Často slyšíme, že je zde diskriminace těchto lidí a že se porušují lidská práva těchto lidí, jenže právo je spojené s povinností, ten kdo si neplní svoje povinnosti, ten přichází o svoje lidská práva a stává se tak evolučním odpadem. Nejde zde o rasismus, protože rasy jsou jenom u zvířat, u lidí je rozdělení na kultury, jako lidi jsme jednou rasou!
!905!
Svaté války jsou konflikty mezi kulturami, každá kultura má jinou subjektivní svatou pravdu a následkem je konflikt. Nebudeme lidi s jinou kulturou eliminovat v plynových komorách, jako tomu bylo za druhé světové války, poučili jsme se z krizového evolučního vývoje a tak budeme lidi, co mají jinou kulturu vracet nazpět do jejich kultury, multikulturní společnost je jako když pejsek s kočičkou vařili dort a ten dort jim pes snědl a bylo mu zle.
!905!
My jsme tady doma a nestojíme o lidi, co mají jinou kulturu a tak nám svým myšlením a konáním způsobují jenom problémy. Tak jako nestojíme o lidi s jinou kulturou tak nestojíme ani o informace a programy, které k nám přicházejí z ciziny a jenom nám škodí, za vším je kontrola kvality, vše co je nekvalitní to je odpad, který je třeba recyklovat, nebudou zde výjimky a imunita, každý bude pod neustálou EU digitální kontrolou, tajná EU policie eliminuje v EU multikulturu a vadné jedince co se nechovají optimálně, dobrota je žebrota.
!737!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 442 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 02. 2020, 07:06:29

https://gvkb.blogspot.com/2020/02/pohadka-o-kouzelnem-zrcadle.html

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 31. 01. 2020, 17:14:54 | více příspěvků | napsat uživateli

!22!

A-A


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑