Diskuze a otázky - Pohádka o opici s královskou korunou na hlavě

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 02. 2020, 19:42:57 |

!1394!
Realita ve které jsme to jsou jenom programy ve kterých jsou chyby, příčin proč jsou v programech chyby je mnoho, bez chyb jsou jenom jednoduché programy co se nemusí měnit, to je třeba program na ovládání výtahu, nebo program na praní prádla. Složité programy co se mění a aktualizují mají chyby a takovým chybným programem je lidský mozek.
!955!
Vytvoříme program a neotestujeme jej v praxi, následky jsou vždy zlé, výmluvy já jsem myslel nic už nezachrání. Podívejme se do minulosti na idealistické programy u náboženství a politiky, snažíme se pomocí programů mnoho tisíciletí aby byla naše konzumní kultura ideální, jenže ono to nefunguje protože v těchto idealistických programech je mnoho chyb tak jako je mnoho chyb u Windows.
!905!
To ta minulá vláda chybovala my jsme se poučili z minulosti a tak už nechybujeme. Jenže současná vláda bude za deset let už minulou vládou a na povrch vyplavou její chyby! Pokud by někdo sepsal všechny chyby současné vlády, a chtěl by vystoupit v televizi, kde by lidem řekl pravdu o chybách současné vlády, tak by on nedostal možnost v televizi díky cenzuře vystoupit. Jaká je největší chyba současné vlády?
!785!
Největší chybou je amatérismus, na vysokých vládních místech jsou amatéři co neumí svoji práci dělat profesionálně, podívejme se třeba na výstavbu dálnic a železnic, kdy zde bude u nás konečně vysokorychlostní železnice? Mnoho let se optimálně neinvestovalo do toho co by eliminovalo naši zaostalost! Platíme si armádu která není boje schopná, platíme si mnoho státních zaměstnanců co pracují amatérsky a pomalu za veliké platy. Na jednoho dělníka u nás máme několik lidí co sedí v kanceláři, dělnická práce je u nás za trest!
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 199 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑