Diskuze a otázky - Počítače to příživníkům spočítají

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 04. 2019, 10:13:04 |

!54!
Jak si to uděláme takové to i máme, naše budoucnost je o tom čemu dáme protekci a jaké máme životní cíle, dobrota k cizímu je vždy žebrota, milujte jenom to co je vám blízké. Proč se neřeší problémy, které by se měli řešit, kde je zakopaný pes. Zakopaný pes je v protekci, díky protekci se na místa; prezidentů, ministrů, poslanců, senátorů, předsedů, celebrit, ředitelů, atd. dostali lidi, co by tam neměli vůbec být. Jak eliminovat protekci z konzumní civilizace, o tom je naše lepší budoucnost, ryba přeci smrdí od hlavy.
Nestačí jít k volbám a věřit naivně tomu že demokratické volby eliminují protekci z politiky a ekonomiky, stejně tak nestačí se modlit k bohu, tudy cesta rozhodně nevede. Je třeba začít s digitalizací, kdy předáme globálně moc a bohatství informační technologii a zavedeme globálně bodovací přídělový systém, takto zde nebudou bohatí a chudí lidé, ten kdo nebude optimálně myslet a žít ten bude eliminován v krematoriu.
Už zde nebude nikde na světě problém s lenochy a zloději, chybu zde udělá každý jenom jednou, nikdo nedostane už možnost chybu opakovat. Už zde nebude milion milionářů co vlastní většinu světového bohatství a tak ovládají pomocí dluhů konzumní civilizaci. Počítače to příživníkům spočítají, místo pracujete pomalu máte výpověď zde bude elektrický proud a krematorium, jelikož mnoho zaměstnanců skončí v krematoriu tak na jejich místa nastoupí GVKB autonomní inteligentní roboti na baterie.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 164 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑