Diskuze a otázky - Pitomci nestrašte nás pitomostmi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 11. 2021, 13:51:43 |

Je to pořád dokola stejný pitomý příběh o tom že pitomci nás straší pitomostmi, začíná to pohádkami a končí to zprávami v televizi, je třeba začít konečně tento starý problém optimálně trvale eliminovat z naší kulturní společnosti, co je příčinou toho že se lidi straší, a tak se z nich dělají ubožáci? Pokud nejde dosáhnout úspěchu po dobrém tak je zde snaha dosáhnout úspěchu po zlém a následkem je to že nás pitomci straší pitomostmi!

Už bylo dost snah o to přeprogramovat lidem pomocí dezinformací myšlení a udělat z nich tak pitomce, nahradíme proto globálně lidi za umělou inteligenci a roboty, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické. Vše je zde evoluční experiment, lidi to jsou jenom naprogramované stroje a každý stroj je zde evolučně dočasně, robot to je nový naprogramovaný stroj, který nahradí lidi, co lžou a kradou!

Používáme potraty a antikoncepci, protože život nemá už žádnou evoluční koncepci, naše egoistická civilizace to je nemocnice, ve které nikdo už není zdravý, protože nemocní rodiče mají nemocné děti! Neustále hledám cestu k lepší budoucnosti pro civilizaci a pořád se točím už třicet let v začarovaném myšlenkovém kruhu o tom, že je třeba lidi nahradit za umělou inteligenci a roboty, je to jednoduché, to, co už nejde evolučně opravit, to se musí logicky novým nahradit!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 115 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑