Diskuze a otázky - PÁR DRBŮ O KÁČE-.)

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:22:17 |

Kateřina Jacques pochází ze zámožné a dobře situované rodiny.

Přesto je o ní dostatečně známo, že má za sebou řadu deliktů násilné povahy a nemalou zkušenost s návykovými látkami. V polovině 90. let obývala se skupinou squatterů prázdný činžovní dům na Praze 7, poblíž Strossmayerova náměstí.

Narušovali zde veřejný pořádek, vyvolávali pouliční rvačky a napadali kolemjdoucí. Scénář i závěr těchto incidentů byl zpravidla stejný. Jakmile bylo zahájeno vyšetřování a trestní stíhání, objevil se rodinný právník, povolaný rodiči nezdárné dcerušky, a kontroval obviňováním těch, kdo byli přepadeni. Soudce přitom nevynikal žádnou zvláštní nestranností a v jeho snažení mu nepokrytě pomáhal. Neoficiální zdroje uvádějí, že v pozadí těchto právně-soudních intrik stál Jiří Dienstbier, politik, bývalý ministr a rodinný přítel. Přepadení, zbití a často i oloupení občané měli najednou vysvětlovat, proč se dopustili násilí na bezbranné dívce.

Fakt, že minimálně čtyři osoby musely po útoku Jacques a jejích kumpánů vyhledat lékařské ošetření, že Kateřina osobně ztloukla násadou od lopaty muže, jenž se pokoušel chránit svou těhotnou manželku, to vše připadalo panu soudci jaksi nedůležité.

Bezvýznamné a irelevantní. Všichni se jako mávnutím kouzelného proutku ocitli v roli podezřelých! O charakteru paní Jacques svědčí i to, že po celou dobu její squatterské "kariéry" se jí o nezletilého syna starali rodiče. Ona sama totiž jevila větší zájem o drogy, výtržnosti a pouliční rvačky, než o roli milující matky.

Orgán péče o dítě se přesto neodvážil zasáhnout, i když se tato skutečnost vícekrát objevila i v průběhu soudního projednávání. Ostatně, pan Jiří Dienstbier, otec oficiální milenky Martina Bursíka (předsedy SZ), nakonec na žádost rodičů pomohl Kateřině Jacques k politické kariéře.

S publikováním téhle zprávičky ve Zvědavci jsem malinko váhal. Je to trošku styl Blesk a trošku ve stylu jedna paní povídala. Ale pak jsem si říkal, ona si to Kateřinka zaslouží. Za to, co udělala (teď už bývalému) policistovi Čermákovi. Že ho vyprovokovala k akci, při které mu servala odznak a pak jí nebylo trapné tvrdit, že policista byl bez identifikace. A přestože existuje video o celé konfrontaci (kde je jasně vidět, jak mu strhává odznak), nikdy oficiálně nepřiznala chybu. A za spoustu dalších drobných i větších podrazů. A v neposlední řadě i za to, kolik škod udělá ona a Bursík straně Zelených.
!400!
http://www.zvedavec.org/prispevky/2008/03/2489-bonbonek.htm

reagovat

Máte jí rádi?

V anketě hlasovalo celkem 12 uživatelů

V diskuzi je 30 příspěvků a shlédlo ji 927 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:41:38

Je samozřejmě nesmysl, že by zelená poslankyně Kateřina Jacques napadla svoji sousedku, která na ni poté přivolala policii. Spor má hlubší kořeny.

Sousedka podle Jacques netřídí odpad, ve dne svítí na chodbě, kape z ní vyjetý olej a bije psy. Před poslankyní ráda vykřikuje: „Globální oteplení je blbost, ty klimatická změno“ a i v jarních vedrech schválně chodila co nejvíc nabalená, aby sousedku-poslankyni naštvala. Nedivme se, že o ní Kateřina hovoří jako o „nevratný flašce“, „Temelínu“, „výfukové zplodině“ nebo „netříděným odpadu“.

Vloni jedné noci Kateřina Jacques a její děti opravdu pořádaly mejdan. Pojídaly brokolici s kedlubnami a banánem, popíjely vývar z brambor, nemluvily, ba ani nešeptaly, a místo techna poslouchaly nahrané tokání tetřívka hlušce.
Sousedka si však přesto na policii stěžovala na „rušení nočního klidu“, poté paní Jacques praskly nervy, seběhla o patro níže, přetáhla paní okurkou po hlavě a do úst jí vrazila hlávku zelí, ať mlčí, a švihala ji pórkem. Přivolaní policisté sice jsou členy KTČ (Klub Tomáše Čermáka, policisty, který loni na 1. máje obuškem zbil paní Jacques, aby před ní ochránil asi tři sta mašírujících neonacistů). Jeden z mužů zákona v předsíni madam Jacques uklouzl po vytříděné banánové slupce, upadl a udělal si bouli na hlavě: napadení veřejného činitele. Poslankyně věří, že u nás spravedlnost existuje a že nebude sdílet celu s Jiřím Čunkem.


!62!
http://www.tyden.cz/periskop/katerina-jacques-ty-plastova-flasko_10869.html

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:41:33

tak na to se těším

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:39:38

Bursíka si nechám na jindy. !5!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:35:57

unidentified.flying vadí ti i Bursík?

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:33:55

Mimochodem, je vidět jak se Kačce stýská po komunistických praktikách, ač se sama na veřejnosti vyjadřuje jako bojovnice proti totalitě.

V listopadu 2006 tehdy dozorující státní zástupce stíhání Tomáše Čermáka zastavil s tím, že jeho zákrok nebyl trestným činem. Městské státní zastupitelství však obvodnímu zastupitelství uložilo případ znovu otevřít a přešetřit. Ani v současné době to nevypadá na úspěch v podobě odsouzení a nejlépe upálení zasahujícího policisty. Státní zástupkyně, která případ nyní řeší, si nechala vypracovat znalecký posudek od expertů z Policejní akademie, podle kterých byl loňský Čermákův zákrok v souladu se zákonem.

A co na to Kačka? Veřejně žádá, aby byla vyměněna státní zástupkyně, která vyšetřuje její údajné napadení policistou Čermákem. Proč? Podle paní poslankyně proto, že „orgány činné v trestním řízení nekonají tak, jak mají.“



!62!
http://cz.altermedia.info/z-domova/kateoina-jacques-chce-vyminu-statniho-zastupce_3306.html

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:32:23

unidentified.flying tak to jo.

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:30:30

seashepherd. Krátce poté s ní dělaly rozhovor televize. Od té doby je slavný výrok "jel jsem okolo tramvají a všechno jsem viděl okénkem" !486!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:26:27

unidentified.flying tak to mi uniklo ... nic o tom nevím. .... ale netvrdím, ze to není možné

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:22:15

seashepherd.
Ano ano. Marvanová je ta správná. To je ta, co jela kolem incidentu s Čermákem tramvají a všechno viděla okénkem. !928! Jak jí chudinku napadnul a surově bil.

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:17:46

http://www.blisty.cz/art/32153.html
!62!

Kačka Žak, před pár lety ještě jako revoluční antiglobalizátorka. Její drogové a squttersko násilnické období. !400!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:12:40

johny ... samozřejmě ... nejsou o nic lepsí ... a ja si taky nejak nedokazu ted vybavit političku, ktera by mi nejak obzvlast sedla.
snad Marvanova z US, ta si u mě párkrát šplhla

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:12:32

Kateřina Jacques vybílila hospodu
15:18 Středa 09. 05. 2007

Praha - Mnohem větší rozměry má zpráva o pondělních nepokojích, doprovázejících soukromou oslavu poslankyně Strany zelených Kateřiny Jacques. Oslava se neodehrávala v bytě Kateřiny Jacques, ale v nedalekém nočním klubu. Bujarý večírek rozháněla jednotka těžkooděnců v časných ranních hodinách poté, co barmanovi došel alkohol a společnost nad tím projevovala čím dál tím větší nespokojenost. Poslankyně nenapadla svou sousedku, ale napadla na sousedícívýčepní pult. Se svou sousedkou necloumala, ale podle některých svědectví opojena cloumala s pípou, protože z ní podle jejích slov odmítlo téct pivo. Podle jiných výpovědí naopak s Kateřinou Jacques cloumala jakási opice.

Místní vyhazovači ovšem jakýkoliv fyzický kontakt s poslankyní popírají. Do policejního protokolu upřesnili, že cloumající opice byla pivní. Po zvířeti i jeho chovateli policie pátrá.

!62!
http://bleskove.centrum.cz/ptakoviny/clanek.phtml?id=32716

Johny_82

Johny_82 | 13. 03. 2008, 15:10:03 | více příspěvků | napsat uživateli

Jako obecně řečeno, neustále se vedou diskuse o tom, že by v politice mělo být víc žen... ale když se podívám na ty, které tam byly nebo jsou: Jacques, Parkanová, Bobošíková, Buzková... tak si říkám, že to je snad ještě horší :-/

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:06:21

unidentified.flying ty body 2 a 3 jsou pekne debilní.
je dobre, ze zeleni jsou v koalici a pokouseji se realizovat aspon neco ze sveho programu.
je to mnohem lepsi, nez kdyby si hrali na "zasadově - debilní" a čekali by na dobu, az budou mít přes 50 % ve sněmovně

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:03:05

unidentified.flying ten poslední odstavec v uvodu jsi psal ty? !1365!
tak to jsi mel oddelit ... me to totiz prislo dost smesny, ze to napsal nekdo ze zvedavce.... ze si dovolí tvrdit, ze jsou neco lepsího, nez blesk

i kdyz ... ono je to vlastne smesny, i kdyz jsi to napsal ty

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 15:02:16

Otázky pro paní kateřinu
------------------------------

1) Jak ve skutečnosti probíhal váš konflikt se sousedkou?

2) Z mnoha zdrojů je známo, že jste se účastnila různých levicově-anarchistických protestních akcí proti NATO nebo Mezinárodnímu měnovému fondu. Nyní jste věrnou spojenkyní Občanské demokratické strany, která je přímým reprezentantem ideologie, se kterou jste dříve tak vášnivě polemizovala. Není až ostudná taková ztráta ideálů a zabřednutí do bahna establishmentu?

3) Váš klub již dávno informoval, že nebudete volit Klause prezidentem. Dobrá. Pak mi tedy vysvětlete, proč odmítáte osobu Klause na Hradě a přitom klidně fungujete jako pevný spojenec ODS. ODS prosazuje tutéž ideologii jako její čestný předseda. Proč také zde neprosadíte svou údajnou zelenou zásadovost? Či snad ani neskrýváte, že jste stranou mocichtivou a korytářskou?

!1!

odpověď tiskového mluvčího KJ
--------------------------------------

Paní Kateřina stejně jako většina ostatních představitelů vládnoucí moci odpovídá pouze na otázky příjemné, nekritické a hlavně provládní typu ,,Co Vám v poslední době udělalo největší radost a naopak co se Vám nedaří?" nebo ,,Vážená paní předsedkyně, prosadili jste do balíku reforem slibované přeřazení palivového dříví do snížené sazby DPH? Děkuji za otázky a přeji hezký den.""


!400!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:57:13

seashepherd.
Já tu mrchu nesnáším, tak se ani nebudu snažit bejt k ní spravedlivej. A pokud k něčemu přímo napíšu, že to je pár drbů a zpráva typu blesk, tak tvoje kritika že to je pár drbů a zpráva typu blesk jaksi vyznívá do prázdna. !400!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:56:48

a Kateřina Jaques se poté stala nejoblíbenější zelenou kandidátkou do sněmovny.!912!

Skunk.Woman

Skunk.Woman | 13. 03. 2008, 14:56:30 | více příspěvků | napsat uživateli

Ta je vostrá :D:D:D:D

Johny_82

Johny_82 | 13. 03. 2008, 14:49:05 | více příspěvků | napsat uživateli

Tak to video nemá chybu ;-)

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:46:19

Malou ukázkou špinavých politických metod je akce Kateřiny Jaques. Kateřina Jaques je sestrou další studentské aktivistky Moniky Pajerové a celý život se zabývá lidskými právy. Proto vytvořit krizovou situaci pro ni nemohl být nejmenší problém.Existují dokonce videa, dokazující, jak Kateřina Jaques vyvolala spor s policistou a následně ho svým vřískotem a neuposlechnutím výzvy donutila k zásahu. Je rovněž zvláštní, kolik fotografů a kameramanů bylo kolem. Po shlédnutí prvních záběrů jsem roztomilou slečnu překřtil na studenta Růžičku alias agenta STB Zifčáka, který rovněž zemřel – nezemřel a pak se našel. Ale bublina o jeho smrti stoupala do nejvyšších pater a byla argumentem Sametové revoluce.

A tak náš student Růžička s půvabným francouzským příjmením brzy vyprovokoval nejbližšího policistu a aby byla jistota, ještě mu strhnul služební číslo. Půvabné bylo, jak si Kateřina Jaques později stěžovala, že policista nebyl řádně označen služebním číslem. Až potud by vše kromě psychického zdraví demonstrantky bylo v pořádku.

Mrazivý byl následný mediální kolotoč. Tisíce policistů byly dehonestovány a označeny za původce násilí. Zúčastněný policista byl postaven mimo službu a Kateřina Jaques promenádovala média. Pod policejním prezidentem Husákem se kýve židle a velící policista byl potrestán na svém platu.

!400!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:44:30

Klasixká hysterka v tom videu

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:42:52

unidentified.flying já tě nechci nasrat. jen bych chtel, aby ses polepšil

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:41:48

seashepherd.
Nemysli si, že mě nasereš. !1152! To můžeš zkoušet na někoho jinýho.

Ascher

Ascher | 13. 03. 2008, 14:41:36 | více příspěvků | napsat uživateli

je to kráva uječená...

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:40:02

http://youtube.com/watch?v=yqyw-hk_c6M

Její nejlepší výstup. !1298!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:38:43

nejvíc mě pobavilo tohle

"S publikováním téhle zprávičky ve Zvědavci jsem malinko váhal. Je to trošku styl Blesk a trošku ve stylu jedna paní povídala."

a Petko ... tebe bohužel nejde brát za seriozní zdroj, ani když náhodou píšeš něco sám ze svojí hlavy.

zvedavec je ta největší sračka na netu

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:35:39

Je hrozná, pěkná hysterka mi příjde...!243!

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:27:30

Skoda,ze je to tak dlouhe

uživatel eliminován | 13. 03. 2008, 14:26:58

Kateřina au au !2!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

náměstírvačkaprahadůmlátkadeliktkolemjdoucípovahazávěrstrossmayerovarodinapořádekkateřinascénářletsquatterdrbincidentstíhánívyšetřovánípárkáčezkušenostskupinajacques

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑