Diskuze a otázky - Pandemie je signálem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 11. 2021, 16:56:28 |

Myšlení je běžnou součástí našeho života, neustále na něco myslíme, a tak hledáme odpovědi na svoje otázky, myslíme, protože něco jistě nevíme, proč toužíme po tom znát odpovědi na naše otázky? Máme strach z toho, že budeme chybovat a tím se budeme mít zle.

Vše je o tom že existujeme ve světě příběhů v nás a okolo nás, vše zde má svůj příběh a my známe jenom příběhy co jsou nám blízké, mnohé příběhy nejsou reálné a snaží se o to abychom je brali jako reálné příběhy jde zde o; sny, pohádky, mytologie, reklamu, propagandu atd.

Každý příběh má začátek a konec, smrt to je konec životního příběhu, po smrti není možný už žádný příběh! Pokud se díváme na televizi nebo internet tak můžeme sledovat příběhy které jsou nám cizí, neustále jsme informováni o tom, že nějaké příběhy vznikají a zanikají.

Často je zde snaha s námi násilně manipulovat, a tak zasáhnout do našeho příběhu, proč je zde snaha s námi násilně manipulovat a tím náš životní příběh změnit? Vše je zde hra a od nás je požadováno abychom hráli mnoho her kdy pravidla hry určuje většinou organizace anebo situace.

Jaký to má smysl hrát neustále nějaké hry, když každý úspěch je zde jenom dočasnou iluzí, protože jsme zde jenom ubohou loutkou, kterou mnohé snadno ovládá a my se tomu nemůžeme bránit. Vše zde funguje podle vesmírných a přírodních jednoduchých pravidel která se nikdy nikde nemění.

Jde o příčinu a následek, protiklady, mezi kterými je napětí, zákon gravitace, zákon toho že veliké manipuluje s malým atd. Pandemie je signálem o tom že jsme pitomci, komu není rady tomu není pomoci, největší naší pitomostí je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, zaléváme plevel a krmíme parazity o tom je naše pitomá společnost!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 126 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑