Diskuze a otázky - Optimální kontrola systémů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 03. 2019, 21:44:34 |

!1!
Chyby způsobují veliké škody, pokud se včas neodstraní, za nemocemi a problémy je špatná kontrola systémů, musí dojít k veliké katastrofě, abychom pochopili, že na kontrole nemůžeme šetřit. Veliké války a veliké ekonomické krize, to je následek špatné kontroly systémů.
!1!
Často slyším to, že někdo myslel a následkem byli problémy, myslíme, protože nevíme, ten kdo ví, nemusí myslet, je to celé o specializaci, bez specializace kontrola nefunguje, podívejte se do přírody, jak se zde vše úzce specializuje na nějakou profesionální službu ekosystému.
!1!
Po skončení druhé světové války, si ti nahoře mysleli, že by se zde mohl zavést socialismus, ukázalo se, že díky této amatérské chybě jsme se dostali na mnoho let do ekonomických a politických problémů, a tak je zde blbá nálada. Socialismus proměňuje lidi v ubohý dobytek, který myslí a jedná jako dobytek. Nebo se podívejme na problém s ekonomickými příživníky, co se odmítají přizpůsobit konzumní ekonomice, a rozmnožují se rychle jako invazní druh.
!1!
Přitom řešení je zde velmi jednoduché a to odebrat těmto ekonomickým příživníkům naše občanství a donutit je aby od nás odešli jinam, svět je veliký, jistě zde pro sebe najdou místo, kde se jim bude lépe žít. Nebo se podívejme na problém s extremismem, kdy extrémisti porušují svévolně pravidla, podle kterých zde žijeme, řešení je jednoduché.
!1!
Přemístíme globálně všechny extrémisty na Sibiř do pracovních táborů, zde je dost místa na to, aby zde jejich horké hlavy rychle při těžké práci vychladli, pokud je něco tam, kam to nepatří, je třeba to logicky přemístit tam, kam to patří, jak si to uděláme, takové to zde i budeme mít, nemá smysl opravovat to, co nejde opravit, zde je řešením recyklace.
!1!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 564 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 04. 2019, 21:57:34

> mluno
https://www.facebook.com/GuruVitKoubaBhagavan
OK

mluno

mluno | 1. 04. 2019, 17:15:01 | více příspěvků | napsat uživateli

Optimální neni totéž co dokonalá. Dokonalá kontrola by znamenala, že odhalí naprosto vše. Optimální je důkladná jenom tak, jak vyžaduje optimalizační kritérium. A to optimum se nutně nemusí hledat podle minima selhání. A v dnešní době vládnou hlavně peníze, takže optimum se hledá na minimální náklady (pokud důkladná kontrola stojí víc než potenciální škody, tak se pochopitelně nevyplatí).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

kontrolasystémproblémspecializacenásledekchybapřírodaškodakatastrofanemoccelákrize

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑