Diskuze a otázky - Optimální kontrola eliminuje chyby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 10. 2021, 19:56:10 |

Války, revoluce, konflikty, lži, krádeže, podrazy, vandalismus, extrémismus, dogmatismus, drogy, pandemie, propaganda, totality atd. existujeme v realitě která je plná chyb díky tomu, že zde schází optimální kontrola, která by eliminovala chyby, problémem je to že když něco nejde vyřešit po dobrém tak se to řeší po zlém a tím se dostáváme do začarovaného kruhu strachu, který vede k stresu a depresi. Je naivní představa že prezident a vláda se postarají o to, aby nám všem bylo líp, náš svět je pevně naprogramován a v programech je mnoho chyb, protože při vytváření politických a ekonomických programů zde nebyla optimální kontrola, která by eliminovala chyby.

Největší chybou v tomto konzumním systému je teorie, která nahrazuje praxi, teoreticky bychom měli chránit zdraví a život každého člověka, ale v praxi zde jsou války a mnoho jiného násilí, při ochraně zdraví a života je vždy rozhodující objektivní hodnota člověka, není správné zalévat plevel a krmit parazity! Ideální by bylo globálně zavést povinou každoroční kontrolu lidí na to jakou mají hodnotu pro společnost a nehodnotné jedince bychom eliminovali, aby zde nebyla degenerace a přelidnění pro nikoho by zde nebyla imunita a výjimka. Nedostatek zaměstnanců by se vyřešil pomocí autonomních inteligentních robotů na akumulátory, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak jim vyhovíme.

Vše je zde o pořádku a pokud je nějaký člověk zde příživníkem, který se nechce přizpůsobit společnosti, tak je pro zajištění pořádku optimální takového člověka eliminovat, vnímám lidi jako inteligentní stroje a k čemu je zde stroj který nepřináší společnosti žádný užitek, protože je vadný! Nic nového pod sluncem podívejme se do přírody zde je přirozený výběr, který neustále eliminuje vadné jednice a nikdo to nebere jako chybu v přírodě a nikdo nechce od přírody, aby se řídila podle lidských chybných pravidel! Neustále měníme vše, co je okolo nás tak aby nám to optimálně sloužilo a na sebe jsme evolučně zapomněli, a proto zde jsou problémy na které není řešení! 
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 169 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑