Diskuze a otázky - Odpor proti změnám je marný

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 11. 2021, 08:30:19 |

Čas a prostor ve kterém existujeme je spojen se změnami, neustále zde je vznik a zánik, vše je to evoluční experiment, ve kterém uspěje jenom to, co je nejlepší. Všemu kralují vesmírná a přírodní jednoduchá pravidla, která se nikdy nikde nemění podle situace, tak jako naše lidská pravidla, která se neustále podle situace mění.

Každý problém, který máme je zde díky nějaké příčině, pokud je zde válka nebo pandemie tak příčinou je přelidnění, dočasné přemnožení nějaké formy života je způsobeno výhodami, které má dočasně tato forma života! Logicky pokud nemá nějaká forma života potřebné existenční výhody, tak může dojít k evolučnímu zániku této formy života.

Aby měli výhody ti, co jsou ekonomicky nahoře, tak ti, co jsou dole nemají už ekonomické výhody, nadbytek je založen na nedostatku. Naše kulturní civilizace je existenčně závislá na práci otroků od svého vzniku, pokud by otroctví zaniklo tak by zanikla i kulturní civilizace a z lidí by se stali zase opice.

Nové vynálezy nahrazují práci otroků pomocí strojů a programů, nebude to už evolučně trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, najednou zde už práce za mzdu pro otroky nebude, to logicky povede k restartování konzumního systému.

Lidi se začnou digitalizovat, aby mohli existovat ve virtuální realitě kde už nebudou potřebovat lidské tělo, a tak se po digitalizaci budou lidská těla v krematoriu eliminovat. Existence ve virtuální realitě bude fungovat jinak než existence spojená s genetickým tělem.

Jediné, co zůstane budou výhody, nebude ale možné získat výhody pomocí protekce a korupce, protože umělá inteligence bude mít ve virtuální realitě vše pod kontrolou, a tak zablokuje jakýkoli pokus o porušení pravidel a norem, bude to podobné sportu, kde je vše pod kontrolou.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 114 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑