Diskuze a otázky - Očkování proti prasečí chřipce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

gegennwo

gegennwo | 30. 07. 2009, 12:13:52 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Nadmíru medializovaný výskyt a údajný rozsah prasečí chřipky se postupně stává na první pohled velmi podezřelou událostí.

Chování WHO v této věci…
Chování médií v této věci…
Chování vlád jednotlivých států vybraných průmyslových zemí v této věci…

Kolik doposud vydaly některé státy za nákup vakcín:

Francie 1 miliardu EUR…
Německo 2 miliardy EUR…
Spojené státy 2 miliardy USD z 8 mrd rezervy…

Co je to za šílenost, která v době hospodářské krize takto nadržuje dohromady celkem čtyřem farmaceutickým společnostem vybraným Světovou zdravotní organizací (WHO)? Čeho jsou tyto společnosti (SANOFI, BAXTER, NOVARTIS, GLAXO) dobře zaplacenými protagonisty?

Odpovědi se nabízí různé – od dobře organizovaného boje proti smrtonosné pandemii, přes největší podvod na světě, až po plánovanou masovou genocidu.

Jedna konkrétní odpověď se nyní nabízí více než jakákoli jiná, budoucnost ukáže, zdali je správná, nebo zdali se ještě nabídne nějaká vhodnější. Podívejme se společně se zvídavým čtenářem na tuto konkrétní opověď, která může mít cenu několik miliard… nenarozených životů.

Tato celkem jednoduchá a z určitého pohledu logická odpověď byl nalezena ve výtažku z knihy renomovaného investigativního novináře Garyho Matsumota „Vaccine A – The Covert Government Experiment That’s Killing our Soldiers and Why GI’s are Only the First Victims“ neboli „Očkování A (jako Antrax) – Utajený vládní experiment, který zabíjí naše vojáky a proč jsou branci prozatím jen jeho první obětí“, kde v kapitole třetí, „Největší nikdy nevyprávěný příběh“ autor cituje doktora Julese Freunda, vynálezce speciálního adjuvans, neboli přísady do očkování, která zvyšuje jeho potenci, na bázi oleje, která se svého času přidávala do séra proti antraxu, kvůli zvýšení a urychlení účinku očkování a tudíž snížení potřebného množství samotné aktivní látky (v případě slezinné sněti utlumené bakterie Bacillus anthracis). Nyní má být, z důvodů úspory a pod záminkou naléhavé potřeby vyrobit co největší množství dávek v co nejkratším čase, tato přísada součástí séra proti prasečí chřipce. Celá operace proočkování populace se musí vejít to krátkého odůvodnitelného časového rámce podzimních epidemií sezónních chřipek, kdy nikdo nepozná, zdali kýchl z každoroční podzimní chřipky, která je zasvěcenými považována za projev nedostatku vitaminu D, nebo bylo kýchnutí příznakem, jak známo, zcela banálně a krátce probíhající prasečí chřipky. Operace musí budit dojem „honem-honem“, neztrácejme čas, každá vteřina drahá, jedná se o pandemii a musí se okamžitě zakročit . Vždyť jde přece o lidské životy! A ono o ně asi skutečně jde, ale jinak než si je většina lidí po tom mediálním výplachu mozku schopna představit. Ten předstíraný spěch hraje svou důležitou specifickou, přesně kalkulovanou roli v tomto geniálním a do posledního detailu promyšleném sterilizačním komplotu.

Prostrašená a dobře mediálně promasírovaná populace se nechá řádně, občansky poslušně a především zdarma naočkovat jakoby nouzovou, jakoby na rychlo slátanou, horkou jehlou sešitou jakoby protipandemickou vakcínou, zato ale vyrobenou velmi spolehlivými a prověřenými farmaceutickými koncerny, které byly doporučeny a vybrány z nejvyšších míst, dokonce až ze Švýcarska, kde sídlí WHO, která na všechno důkladně dohlíží svědomitým a přísným okem Argusovým. Navíc vakcíny, kterými se občané nachají imunizovat jsou již dávno zaplaceny z peněz veřejných, peněz daňových poplatníků, bez toho, aby daňový poplatník, neboli veřejnost musela nad rámec daňových odvodů zbytečně pro záchranu svých drahocenných životů sahat do kapsy.

Shodou okolností mají tyto společnosti již předem vše patentováno, schváleno, odsouhlaseno, otestováno a připraveno.

„No, aspoň že ten stát konečně něco dělá taky pro lidi!“ řeknou si občané na ulici, v hospodách u piva, v kavárnách u novin, v autě u rádia a doma před televizní obrazovkou. Některými politikům, zvláště u nás se to náramně hodí v průběhu podzimní předvolební kampaně, kdy se chystá největší nápor prasečí chřipky a také největší očkovaní šílenství v dějinách světa: „Podívejte se, co pro vás všechno děláme a jaké prostředky vynakládáme na vaši ochranu, na ochranu vašich blízkých a na ochranu vašich dětí…“ Navíc se výrobci vakcín v rámci politických dohod styčným úředníkům vlády a ministerstev zdravotnictví rádi odvděčí tučnými příspěvky do volebních kampaní jejich respektivních politických stran, a určitě zbude i

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 820 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 30. 07. 2009, 12:26:30

neverim navakcinace


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

věcchovánímiliardastátchřipkaeurorozsahnadmírakrizeusdvýskytudálostpohledšílenostvakcínafarmaceuticwhofrancieočkováníněmeckonákupvládadobamédiummrdrezerva

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑