Diskuze a otázky - Očkování proti pandemii selhalo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 10. 2021, 23:35:01 |

Už dva roky je zde pandemie, která z nás dělá ubožáky, politici si hrají na spasitele společnosti jenže nemají optimální koncepci, pomocí které by zvládli pandemii. Z díla spatříme tvůrce, vládnou nám šílení psychopati o tom to zde už dlouho všude je! Problémem centralizace a monopolů je to že se pomocí reklamy a propagandy dělají z dětí a pracujících pitomci, ryba smrdí od šílené hlavy, potřebujeme konzumní společnost optimálně restartovat tím, že začneme lidi nahrazovat za stroje a programy, člověk nebyl evolučně stvořen k tomu, aby žil jako ubožák, který je existenčně závislý na konzumním očistci.

Vše zde jsou příčiny a jejich následky, čím více je zde přelidnění a degenerace tím více zde jsou i pandemie, žijeme namačkaní na malém prostoru, a tak jsme z toho logicky nemocní a následkem je pandemie co nás snadno eliminuje. Je třeba začít vše kontrolovat optimálně v reálném čase, každý dostane do hlavy inteligentní GVKB čip, který bude odesílat neustále informace do globálního GVKB centra s umělou inteligencí.

Už nebudeme potřebovat chodit do školy, nebudeme potřebovat peníze a soukromé vlastnictví, nebudeme potřebovat k ničemu egoistický stát, protože zde konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, každý lidský genetický zmetek globálně eliminujeme v krematoriu, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, dobrotu si zde bude muset každý zasloužit tím, že bude optimálně sloužit společnosti. Ekonomika je o profesionální práci, amatérismus je luxus, který si nemůžeme dovolit.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 134 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑