Diskuze a otázky - Očistec je polepšovna pro hříšníky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 01. 2020, 13:52:33 |

!12!
Každý kdo nezná boha je logicky neznaboh a tak za trest žije v očistci který je polepšovnou pro neznabohy a zde je do té doby dokud nepozná boha. Pokud nechcete žít v této globální polepšovně tak jedinou možností je poznat boha. Boha poznáte jenom z díla, ten kdo vytváří božské dílo ten je i bohem, co je to ale božské dílo? Božské dílo je vždy originálem, který nejde napodobit, jakmile něco lze snadno napodobit tak to není božské dílo, ale je to jenom řemeslo.

Mnoho řemeslníků se zde snaží o svém díle tvrdit, že je to božské dílo, jde o; svaté knihy, politické programy, reklamu, pohádky, módu, sociální sítě na internetu, atd. Čas má dost času na to, aby poznal co je božské dílo a co je jenom řemeslo, božské dílo je genialita a teorie to je jenom řemeslo. Vše je zde o tom že z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka, z dálky může čert vypadat jako anděl.
!31!
http://zpovednice.bloger.cz/
!737!

reagovat

Poznal jsi už boha

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 384 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 01. 2020, 13:44:51

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/profesionalni-blog-zdarma.html

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 19. 01. 2020, 05:26:56 | více příspěvků | napsat uživateli

Nabízím jinou alternativu. Nehledejte boha, který stejně neexistuje a jen si tím potřebujete zvnějšnit svoje ego a potřebujete nějakou berličku. Hledejte boha sami v sobě, sami sobě buďte bohem, sami sobě spasitelem. Zkoumejte a zdokonalujte sami sebe, oslavujte sami sebe, buďte pyšní sami na sebe (pokud se vám něco povede). Ano, uctívejte sami sebe jako nejdůležitější bytost, protože pokud nebude existovat vaše ego, tedy vy, pak je vše ostatní zbytečné. Peklo i nebe je právě teď a tady, na Zemi, je jen na vás, jak s tímto peklem a nebem naložíte.

A-A !897!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dílobůhočistecdobaneznabohytrestoriginálmožnosthříšníkneznaboh

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑