Diskuze a otázky - nsa.cia-top secret

úvodní strana | aktualizovat | dolů

regulovcik

regulovcik | 30. 10. 2007, 19:58:17 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

totalitní světovláda-cituji ze stránky:http://www.volny.cz/svetovlada/
par vyňatků:V letech 1992 až 1994, když měli vojáci OSN zajišťovat mír a humanitární pomoc hladovějícím lidem v Somálsku, prováděli vojáci OSN ty nejkrutější zrůdnosti na nevinných civilistech. Od ponižování, rasismu, znásilňování, mučení, až po svévolné vraždění. Dodnes mám doma fotografii z roku 1993 na níž dva vojáci OSN zaživa upalují malého somálského chlapce. Somálsko v roce 1997 vyžadovalo po OSN zaplacení odškodného a oficiální omluvu za krutosti spáchané touto světovou armádou. 26 předních státníků Somálska navíc prohlašuje, že toto je pouze špička ledovce skutečných krutostí OSN v Somálsku. Pokud vím, dosud nedostali nic. Vše se mezinárodně ututlalo. Dokonce i oni dva vojáci OSN, kteří byli zcela zřetelně vyfotografováni při mučení malého chlapce a byli souzeni, byli zproštěni viny. Tak takto, přátelé, funguje také OSN a ona světová síla práva.
Světovláda se snaží získat totální hospodářskou a ekonomickou kontrolu nad světem, neboť jen tak lze svět ovládat a přikazovat státům, co mají činit. Americký prezident Bill Clinton v roce 1992 při projevu přiznal, že se usiluje o vytvoření Světového systému finanční kontroly, který umožní ovládnout politické systémy všech zemí a jejich ekonomiku. Jde jim tedy pouze o to, aby mohli ovládat vlády světa a diktovat jednou světovládou. Navíc agentura OSN pro obchod a rozvoj /UNCTAD/ uvádí, že 368 ze 373 zásadních zákonných změn v posledních 10. letech směřuje k demontáži států. A o to má právě tajná vláda zájem. Vždyť i sám největší bankéř světa - Rothschild řekl: ,,Dejte mi kontrolu nad penězi a nebude hrát žádnou roli, kdo vytváří zákony‘'.
Ale nelegální databáze o soukromí občanů sbírá nepochopitelně i armáda. Bylo zjištěno, že jen mezi lety 1966 – 1971 si armádní zpravodajská služba USA vytvořila kartotéku se záznamy o 100 000. obyvatelích USA
Dne 20. dubna 1995 byl například v České republice schválen parlamentem jeden velice podivný zákon a to i přes značné protesty občanů. Na jeho základě dostal stát neomezenou pravomoc získávat od občanů naprosto veškeré data a informace z jejich životů, včetně těch nejintimnějších. Znovu opakuji, že veškeré totalitní systémy v historii začínají právě tím, že se začaly sbírat osobní data všech občanů dané země.

A o to právě jde, kdo má kontrolu nad penězi, má kontrolu i moc nad všemi lidmi i celým světem. Proto platební karty a systém elektronické kontroly. Všechny transakce ze všech platebních karet každého člověka se elektronickým přenosem dat mohou centrálně v jediný okamžik sbíhat v jediném počítači světovlády, která tak ví vše.

Pokud si ale myslíte, že identifikačními kartami končí plány světovlády, mýlíte se. Plán je mnohem morbidnější. Čipové karty jsou zde pouze proto, abychom si zvykli na bezhotovostní transakce a naše neustálé sledování. Až se tak stane a už to není daleko, světovláda přijde s tím, že karty se dají ztratit a zneužít, že je jich mnoho a nejsou po ruce. Začnou propagovat, ale zároveň tvrdě zavádět nový systém. Totiž spojení platební a identifikační karty s naším tělem. O co jde ?

Jak dále říká Dr. Sanders, při práci na tomto projektu si nikdo z pracovníků nevšímal jeho cíle – označit všechny lidi žijící na této planetě. Jednou za ním přišel vládní úředník a řekl, aby si informace o tom, že už je mikročip hotov nechal pro sebe. Šlo o tajný vládní projekt, proti kterému by se okamžitě zvedly po celém světě ty největší protesty.

Dr. Carl W.Sanders dále přiznává, že vláda USA uvolnila 500 milionů dolarů pro zaplacení /podplacení/ médií, aby veřejnosti předkládali pouze kladné hodnocení této technologie označení lidí na Zemi mikročipem a falešně tak manipulovali veřejným míněním. Je to celé jeden velký podvod a největší zločin proti lidskosti, který bude kdy spáchán. Bude to nejdokonalejší totalitní systém všech dob.

Ve Velké Británii se pracuje na podobném projektu ,,SOULCATCHER 2025,, ,který se však vztahuje pro implantaci do celé společnosti. Celý projekt zastřešuje British Telecom a probíhá v laboratořích BT Martlesham Heath poblíž města Ipswitch. Toto místo sloužilo už za II. světové války americké armádě, která zde prováděla přísně tajné elektronické pokusy. Tento program ,,SOULCATCHER 2025,, znamená v překladu ,,chytač duší,, a jde o mikročip, který se má lidem umisťovat do hlavy za oblast očí. Tento mikročip zaznamenává každou lidskou myšlenku a pocit. Zároveň může člověku vnutit jakýkoliv názor a to takovým způsobem, že ho člověk považuje za vlastní úsudek.

reagovat

V diskuzi je 7 příspěvků a shlédlo ji 908 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 31. 10. 2007, 13:06:31

žádná novinka, bohužel.

A když se dívám na uživatele, kteří po chvilce čtení přestanou s tím že je to moc dlouhý a nezáživný, a místo toho jdou řešit jakou voňavku v neděli nebo něčí průser na toaletě, popřípadě škemrat o bodiky, tak si říkám, že si snad i zaslouží tohle svinstvo. Jak lehce se bude manipulovat s někým, kdo je už takhle lehce manipulovanej.

regulovcik

regulovcik | 30. 10. 2007, 20:34:38 | více příspěvků | napsat uživateli

ajembest-je to možne tím víc třeba hledat

uživatel eliminován | 30. 10. 2007, 20:30:35

regulovcik Kdysi jsem to začal číst a ještě jsem se nedonutil to dorazit do konce. Je tam hodně zajímavých myšlenek- a hlavně pravdivých. Problém mi přijde v tom, že některé věci o kterých tam Herzám píše neumím dohledat. Takže ho podezřívám, že si to trochu přibarvil. !1!

regulovcik

regulovcik | 30. 10. 2007, 20:29:44 | více příspěvků | napsat uživateli

Helennka1 -ale tak přichaziš o to co se za nějakych par let s tebou bude dít a ani o tom nebudeš vědět

uživatel eliminován | 30. 10. 2007, 20:27:30

bACHA ABY TĚ NEODTÁHLA TAJNA POLICIJE...aLE JINAK JE TO ZAJIMAVÝ ČLÁNEK NAD KTERÝM SE DÁ ZAPŘEMÝŠLET ALE ASI NIC NEZMŮŽEM....

uživatel eliminován | 30. 10. 2007, 20:13:50

to je moc dlouhy,promiň

uživatel eliminován | 30. 10. 2007, 20:03:59

Ty jsi nemocny :)


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

osnvojákroknsapárachlapecvražděnímírzrůdnostzaplacenítopsecretrasismuspomocstránkasomálskofotografiesvětovládasomálskumámaponižováníciamalévýňatekmučeníodškodnéznásilňovánícivilista

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑