Diskuze a otázky - NOVÝ SVĚTOVÝ POŘÁDEK

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:01:19 |

Tímto vyhlašujeme my - Spojené státy americké doktrínu Nového Světového Pořádku

§1 V období zavádění nových pořádků se občané Nového Světového Pořádku (dále již jen NSP stále častěji setkávají s terorizmem, jenž je našimi servisními službami a agenturami financován i řízen.
Proto jsou všichni občané světa povinni, v zájmu své vlastní bezpečnosti, vzdát se dobrovolně (na dobu dočasnou, či nezbytně nutnou, a není-li stanoveno jinak, tak na celý zbytek svého života), podstatné části svých osobních práv a svobod včetně: Práva na svobodné vyjadřování myšlenek a názorů, svobodu tisku, práva na rodinu, práva na práci, práva na odpovídající životní úroveň, práva na odpovídající lékařskou péči, svobodu združování, právo na poštovní tajemství v jakékoliv podobě, práva na osobní majetek, jakož se dobrovolně vzdává i dalších (zde nevyjmenovaných) práv a svobod.

§2 Za dobu dočasnou (či dobu nezbytně nutnou) je nutné považovat velikost intervalu naší příslovečné averze ke všem občanům (neplatících bankovními kartami, nehrajících golf v našich vybraných klubech a jejichž manželky a dcery nechřestí u nás nakoupenými diamantovými náramky, či náhrdelníky z masivních kusů z ryzího dvou karátového zlata).
Vzhledem k tomu, že naše averze k vám nejde ani spočítat, či změřit, ani zvážit, je povinností každého občana tiše a bez reptání se smířit se vším.

§3 Tímto se rovněž omezuje právo jakéhokoliv jiného, či zcela úplně cizího státu na vlastní vládu.

a) Zároveň se, v souladu s těmito i dalšími ustanoveními, omezují všechna práva a svobody občanů jiných států.

b) Pokud bude uznáno za vhodné, může být občan jiného státu zatčen, transportován, uvězněn jako jiný podezřelý zločinec, možný kriminálník, či podezřelý terorista. Může být i zabit, aniž mu bylo nutno prokazovat důvodné podezření z trestné, či teroristické činnosti.

c) Mučení takových delikventů lze provádět i bez přítomnosti lékaře.

d) Takový neobčan nemá žádná práva. Přičemž naši úředníci a vojenští experti (od vojínu počítaje, až po Velkého Bratra) nesmí být souzeni za své zločiny v jiném státě.

e) Pokud vůbec. Protože jiný stát můžeme omezit v právech, či jej, ve spolupráci se státy, které jsme již zbavili práv, práva zcela zbavit.

f) Jestliže budeme surově vyprovokováni našimi oprávněnými požadavky, nebudeme moci zabránit našemu bombardování cizích teroristických měst a z téhož důvodu nemůže být naše jednání považováno za zločinnou agresi, nýbrž za jedinečnou prevenci jejíž nedílnou součástí je „humanitární bombardování“

§4 Prevencí proti terorismu se mimo jiné rovněž rozumí průběžné předběžné zabíjení osob podezřelých z možného terorismu.

a) O tom, kdo je podezřelý terorista, rozhodují zejména: nepřátelské pohledy podezřelých, nahodilosti, šamané a vyjímeční hvězdopravci našeho uskupení, či velikost naší libosti, nebo naopak naše ničím neotřesitelná zvůle. Přičemž je povoleno, i proti neozbrojeným skupinám teroristů, použít mechanizované obrněné zbraně, mikrovlnnou a raketovou techniku, družicové systémy, malé atomové výbuchy a pod.

b) Novináři a tak zvaní míroví aktivisté, se stávají možnými zločinci a teroristy právě v tom okamžiku, kdy se nacházejí v bezprostřední blízkosti osob, které my pokládáme za možné teroristy. Čas, místo a předepsané vzdálenosti opět závisí pouze na naší zlovůli.
Bezprostřední blízkostí rozumíme minimální vzdálenosti 2 - 10 kilometrů. Přičemž ve specifických situacích lze uvažovat i o vzdálenostech větších.
Nelze-li určit jinak, pak i zde rozhoduje naše příslovečná nechuť přistoupit na cokoliv, co by se mohlo pokládat za logické.

§5 Na podkladě těchto ustanovení bude každý občan Nových Světových Pořádků vybaven podkožním biočipem a to na pravé ruce, nebo nelze-li jinak, pak na čele.

§6 Tento podkožní biočip oprávňuje občany NSP (jinakřečeno možné kriminálníky a možné teroristy) být zaměstnán, nebo naopak zaměstnávat. Součástí těchto práv je i volný pohyb osob ostražitě monitorovaný bezpečnostními a eliminačními družicovými systémy a Ministerstvem Pro lidské štěstí a blaho.

§7 Tato ustanovení se netýkají: Neomylných, prodejců a distributorů drog (kteří jsou zároveň vyjmuti z povinnosti platit daně z příjmu. Daň je již zahrnuta v platbě malého spotřebitele. Daň nemusí být odváděna státu obvyklým způsobem, nýbrž v úrovni drogové závislosti malého spotřebitele.
Dále jsou od daní osvobozeni: nájemní likvidátoři nepřátel říše, majitelé patologických ústavů (včetně prodejců náhradních lidských orgánů), prodejci diamantů, zlata, obchodníci se zbraněmi, majitelé soukromých věznic, prodejci omezených válečných konfliktů a obchodníci s ozbrojenými profesionálními armádami, polovojenskými záškodnickými jednotkami, či jednotkami provokatérů...

§8 Ostatní části a paragrafy tohoto zákona jsou přísně tajné. Jejich neuposlechnutí je trestné buřičství v trestní sazbě: Vaporizace!
Vaporizace je jedinečně spravedlivý akt vytěsnění nepohodlných svědků mimo „reálný" svět a povolené myšlení. Jakákoliv vzpomínka, či vyptávání se po zmizelém, jenž byl vaporizován, je těžkým zločinem. Za tímto zločinem může být skryt další těžký zločin – Thought crime - zločin závadného myšlení, jenž je součástí dalšího možného kriminálního zločinu - terorismu. Každý vlastenec ví, že po změně světa jsou všichni občané Real Criminals – možní kriminálníci. Proto je vlasteneckou povinností každého občana předem souhlasit (již při svém narození) s omezením některých respektive všech občanských práv a svobod. A naopak velmi radostně jásá nad svým podkožním biočipem, neboť vševědoucí zástupce Luciferova sovětu zabezpečuje pohodlí a bezpečnost všech občanů planety. Sledujíc nás svým centrálním čipošelmostrojem z výšin své oběžné dráhy, jednoho vítězného dne slavnostně nastolí Nové Světové Pořádky.

Amen. !31!
http://smit.wz.cz/zrcadlo/view.php?cisloclanku=2007022701

reagovat

A co ty?

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelů

V diskuzi je 15 příspěvků a shlédlo ji 1042 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

radegast321

radegast321 | 18. 09. 2016, 17:14:08 | více příspěvků | napsat uživateli

beast beast beast number of the six :D

regulovcik

regulovcik | 31. 10. 2007, 16:41:45 | více příspěvků | napsat uživateli

touto přiručku jsem opravdu na netu našel a je to tam černe na bilem : Operační výzkum technická příručka (TM-SW 7905.1)

regulovcik

regulovcik | 31. 10. 2007, 16:34:09 | více příspěvků | napsat uživateli

dik žes to tu dal moje diskuze už neexistuje a asi vim proč sem ti vděčný ale taky jsem zvědav jak dlouho tu bude tvoje než ji zablokují ale to nic třeba buzerovat a nedat se dat lidi dohromady proti nim

uživatel eliminován | 29. 10. 2007, 17:02:02

Američané zadrželi na letišti ve Washingtonu britského muslimského ministra Šáhida Malika. Kvůli podezření na výbušniny v příručním zavazadle ho 40 minut vyslýchali a prohledávali, napsal server BBC. Pak ho s omluvou pustili. Malik je "hluboce zklamán", to samé se mu totiž stalo před rokem v New Yorku.
!486!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 19:09:49

Mimochodem na následky zřizování svobody a demokracie v Iráku už zařvalo víc než 70 000 GI Joes a GI Janes. Jsem zvědavej, kolik jich ještě Velkej bratr hodlá obětovat.!400!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 19:02:17

simon84 Je to na tebe moc složitý co? !486!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:35:27

Peta: shrnuti do dvou slov: Hrozny blabol!!!!!764!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:32:48

peckax !2!!747!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:28:21

pro vitezstvi nad svetovym terorismem musime hold vsichni neco obetovat....ja nastesti hodlam podnikat v obchodovani s drogama a zbranema takze ja nemusim obetovat tolik!2!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:15:55

zkrať to do 5 vět a pak si to možná přečtu!1190!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:14:22

Takovy laciny antiamerikanismus !1!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:13:17

Peta_from_APPLETOWN Nechci. !400!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:10:35

zkusil by to na mě někdo vytáhnout, taky bych mu sebrala jeho osobní práva a beztrestně mu nakopala prdel!789!

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:09:47

nechceš to celé shrnout tak o 80procent aniž bys z toho vypustil primární informace???

uživatel eliminován | 22. 10. 2007, 13:07:10

moc dlouhy!20!!511!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pořádekobčanobdobíslužbadobazbytekzaváděnízájemdoktrínačástsvětnspterorizmusagenturabezpečnoststátživotdáleosobníc

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑