Diskuze a otázky - Největším problémem společnosti je amatérismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 09. 2021, 11:54:01 |

Podívejme se na problémy u jedince a u společnosti pomocí příčiny a následku, nakonec dojdeme k tomu, že nejvíce problémů nám všem u mnoho tisíciletí způsobuje amatérismus, nejvíce škod napáchá amatérismus u těch, co zde mají vysoké funkce díky protekci. Současná globální politická a ekonomická hluboká dlouhodobá krize je zde díky amatérismu, komu není rady tomu není pomoci. Nejvíce amatérismu nalézáme u; ekonomiky, politiky, byrokracie, náboženství, filosofie, školství, zdravotnictví, umění, informací, programů, internetu, reklamy atd. příčnou amatérismu je reklama která klame člověka od narození do smrti a dělá tak z lidí naivní pitomce.

Za snahou klamat lidi pomocí reklamy a dělat z lidí ubožáky je všemocná bohatá elita která egoisticky parazituje na těch co nejsou v elitě, rovnost je zde jenom ve smrti, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismu atd. je zde mnoho tisíciletí všude jenom egoismus s maskou altruismu. Ego to je program, který se stará o to, aby se mělo tělo a duše dobře, problém je v tom že všichni se nemůžeme mít zde dobře, protože vše je zde o protikladech, a tak; dobro je zde díky zlu, moc je zde díky bezmocnosti, nadbytek je zde díky nedostatku, láska je zde díky nenávisti atd.

Všechny snahy o to, aby se eliminoval amatérismus se ukázali jako amatérské, a tak v praxi nefungovali. Problémeme je selhání kontroly nad elitou, vše, co není pod kontrolou to způsobuje problémy. Elita to jsou ekonomičtí paraziti a paraziti dělají vše pro to, aby nad nimi nebyla optimální kontrola, která by jim určovala pravidla hry. Moderní věda a technika nám už brzo umožní to, že vše bude řídit optimálně jenom umělá GVKB inteligence, vše jde naprogramovat a optimalizovat, na práci stroje, na myšlení počítače atd. civilizace je o tom že se přirozené nahrazuje za umělé, nahradíme už brzo lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, takto zde zmizí amatérismus, nejsou na světě už lidi tak zde není ani amatérismus.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 169 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑