Diskuze a otázky - Nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit být hlupáky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 09. 2021, 09:24:05 |

Proč je zde všude tolik snahy nám dokázat to že jsme nedokonalí ubožáci? Myslíme a jednáme podle situace ve které existujeme to má za následek, že mezi sebou bojujeme o to, co milujeme a potřebujeme stali se z nás vojáci co se navzájem psychicky zabíjejí, láska a pravda je zde už jenom za peníze nebo výhody!  Ano, jsme dokonalí takoví, jací jsme, podívejme se na časté používání neslušných slov u hlupáků. Když to nejde po dobrém tak to řešíme po zlém o tom je příčina toho, že jsme k sobě zlí, z díla spatříme tvůrce, hlupákem může zde být i ten kdo má vysokoškolský diplom a vysokou státní funkci! 

Hlupákem je ten, kdo dělá hlouposti, podívejme se na pravidla, podle kterých konzumní společnost všude funguje, tato svatá pravidla jsou postavená na nenávisti a lži, následkem je zde konzumní očistec, ve kterém je nám ten druhý peklem, protože chce nad námi zvítězit, aby se měl lépe, než se máme my, člověk je člověku parazitem. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, neustále je zde snaha o to dělat změny jenom na povrchu, ale takové povrchní změny u ekonomiky a politiky jsou evolučně k ničemu!

Změna zde musí jít do hloubky a tato změna musí eliminovat hloupost z naší společnosti, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit být hlupáky! Největším problémem je to že máme jenom to, co co se dobře staráme, pokud se dobře nestaráme o tělo a duši tak o tělo a duši přijdeme, pokud nic nebudeme mít tak se nebudeme už muset o nic starat, naskenujeme proto naše duše ve virtuální realitě a naše hříšná těla v krematoriu eliminujeme.

Blaze tomu, kdo nic nemá, protože nemá strach o to, co má, nestačí odejít do kláštera nebo sekty a vzdát se peněz a majetku, je třeba se vzdát i svého hříšného těla! Dokud má člověk genetické tělo, tak je to hříšný hlupák! Vytvoříme virtuální společnost, ve které bude každý člověk počítačem s operačním systémem v globální virtuální realitě. Budou to miniaturní počítače s miniaturní spotřebou elektřiny, o velikosti mobilního tlačítkového telefonu.  
!54!

reagovat

Kdy budou lidi globálně digitalizování?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 1476 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑