Diskuze a otázky - Nejmodernější vynálezy nejsou všem dostupné

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2022, 09:22:28 |

Pokud je zde nějaký nový vynález, tak trvá dlouhou dobu, než se stane všem dostupný, podobně to ostatně i funguje v ekosystému. Čím větší a složitější je systém tím obtížnější je zavádění nového které nahradí staré, podívejme se třeba na politické volby, které nejsou digitalizované, a tak se vše dělá primitivně jako před sto lety!
!905!
Pandemie v nahotě odhalila zaostalost naší pokrytecké společnosti, kdy jsme zavřeli; školy, obchody, služby, dopravu, hotely, nemocnice, továrny atd. tím jsme logicky dostali svět do dluhů a inflace, následkem jsou konflikty a tím i blbá nálada. Vše už bylo řečeno, problémem je to že lidi opakují pořád stejné chyby!
!905!
Současnost je jako když v zaostalé společnosti se místo počítačů a internetu používají jenom mechanické psací stroje, na zavedení modernizace a digitalizace nejsou peníze, na moderní zbraně jsou ale peníze, to mi hlava nebere! Proč vlastně byl zavražděn svatou elitou Ježíš Kristus, když on chtěl pro hříšnou společnost pravdu a lásku?
!905!
Svatá elita zavraždila mesiáše, protože měla strach o svoje výhody, ve snaze se mít dobře se koná veškeré zlo! Psychopati, co zde centrálně vládnou se chtějí mít velmi dobře a následkem je to, že žijeme všichni v dogmatické totalitě, kde je blbá nálada, protože se máme všichni dlouho blbě, ryba smrdí od hlavy!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 41 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑