Diskuze a otázky - nejlepší dušená mrkev
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 24 příspěvků a shlédlo ji 4471 uživatelů .
badatelstvi117 | 25. 07. 2007, 19:01:19 | více příspěvků | napsat uživateli
Kdyby ses možná podívala do lednice, našla bys třeba možná půl kg uvařené dušené krkovice. Možná jsi ženě svého otce řekla, že nevečeříš? A nemusela bys bývala jíst "blafy". Možná, že se ona domnívala, že jsi inteligentní a že dušenou mrkev zvládneš sama? Možná tě ani nepřemlouvala, abys tam strávila týden?...
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 12:43:53
no na to že jsem jí vařila pod nátlakem nedostatku času a taky ze strachu ze sporáku kterej už jednou vzplanul tak je docela dobrá a koření jsem tam dala jen podravku ale nezahustovala jsem to protože mouka zrovna k dietě moc nesedí ;)
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 12:16:29
vše je dovoleno,ale radši bych tam dala ten živočišný tuk...nic se ti nestane..neboj!1278!
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 12:14:06
můžu dusit na oleji místo másla? nemáme margarín jen pravý máslo a já nechci živočišný tuky :-(
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 12:05:46
Mysshka: neporadím je to jediné jídlo ktré opravdu nesnáším!925!
Snozze | 25. 07. 2007, 12:04:35 | více příspěvků | napsat uživateli
hele vezmeš půl kila mrkve,jak jí nakrájíš je upe jedno,hlavně ne na moc velký kusy(kolečka,nudličky,klidně nahrubo nastrouhat!5!)
...
podleješ trochou vody,přidáš 2 lžíce másla a dusíš...
...
až to bude měkký,přidáš lžíci hladký mouky,lžíci cukru a trochu podleješ...
...
A až to bude hotový,tak tam dáš další 2 lžíce másla a lžíci citronový šťávy!1!
....
Ale já jí radši chroupu syrovou!2!
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 12:00:03
mnam já jsem na ten svůj výtvor zvědavá docela ale jsem ráda že si takhle už dva dny živím alternativně než to co mám připravený za blafy i když mě to nutí aspon víc tvořít a vařit :) místo pizzy těstoviny s oregánem a spoustou zeleniny a místo uzenýho dušenou mrkev :)
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:57:19
winston: achjo další co si myslí že člověk je silnější jen z toho že chodí do mekáče akle já jsem tam fakt nebyla asi dva roky i když mi to věřit stejně nebudete když vypadám že je vymetám pravidelně.... !24!
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:56:57
na másle, osolit, vařit do měkka,na mírném plameni přiklopené a podlité vodou.. pak zahustit, pepř a dochutit octem, solí, cukrem
winstonn | 25. 07. 2007, 11:54:44 | více příspěvků | napsat uživateli
loool.. na mrkev ser.. jdi radši do McD na Gig Maca !2!!2!!2!!2!
katka8-0 | 25. 07. 2007, 11:53:45 | více příspěvků | napsat uživateli
proč si to nenajdeš v receptech někde na netu!499! já mrkev neumím, ale ani ji nejím...
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:53:27
catta: dík jdu na to :) já jsem si to myslela nějak podobně ale nikdy jsem to ještě nedělala nevím proč když je to docela dobrý ale doma u nás to nikdo nejí !2!
Elenios | 25. 07. 2007, 11:53:23 | více příspěvků | napsat uživateli
mrkev je lepší nedušená, ostattně jako vetšina zeleniny
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:53:00
!1350! Na masle, zprudka, tak 3-4 min., lehce osolit nekorenit....
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:52:25
juj!486!
nakrajet na kolecka, na masle, stredni ohen, jestli máte plynovy kamna, priklopit, dusit, obsac zamichat . . a az to bude mekky tak to osoliš, rozmixujes nebo vidlickou rozmackas a ala je to hotovy. . .. dobrou chut!486!
A.li_H | 25. 07. 2007, 11:52:18 | více příspěvků | napsat uživateli
Nejlepší dušená mrkev je přepasýrována přes bravka takže řízek !2!
uživatel eliminován | 25. 07. 2007, 11:46:38 |
zase známej problém: obědy......jsem u táty a jeho žena mi nechala brambory hrášek a uzený a já jsem si místo toho uzenýho chtěla dát dušenou mrkev protože má mrkve plnou lednici....... ale nějak si nejsem jistá jak se to dusí...... jen mrkev nakrájená a na másle? jak dlouho? na mírným ohni nebo na prudkým je to strašná šílená ostuda ale já chci aby mi to chutnalo aspon a kdyžtak poradte i jaký koření do toho mám třeba přidat aby to mělo lepší chut ;) a jestli solit nebo ne
nebo máte lepší typ co si tát at nejím jen samotný vařený brambory z hráškem????
reagovat