Diskuze a otázky - Nejčastější oslovení u nás je vůl, a každý vůl, si u nás hraje na boha, to jistě musí mít nějakou příčinu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 05. 2019, 06:43:18 |

Tou příčinou je to, že chybná výchova v rodině a škole, přeprogramovala lidem mozky tak, že z nich učinila hlupáky a chudáky. Jsme národem hlupáků a chudáků, bude trvat mnoho generací, než dojde k tomu, že nebudou zde volové, co si hrají na boha. Cesta od centralizace k decentralizaci je dlouhá a na konci je čistota v nás a okolo nás, centralizace je továrnou na špínu, příroda je decentralizovaná, a proto je zde čistota.
Politici a podnikatelé jsou ekonomicky negramotní a neuvědomují si to, že otroctví nefunguje, protože otroci myslí a žijí jako volové, nemáme u nás demokratický kapitalismus, je zde feudalismus už mnoho století, všemu zde chybně vládnou králové a feudálové. Vše zde levně skoupili cizinci a tak už to zde není naše vlast, protože zde už nic nevlastníme, jsme zde jenom ekonomickými otroky, se kterými si mohou dělat otrokáři, co je napadne, a my se tomu nedokážeme nijak bránit, dobrota je příčinou naší žebroty.
Ať si ti co nám vládnou, zkusí žít v Praze z minimální mzdy jeden rok, sytý hladovému nevěří, bezdomovců u nás rychle přibývá a nikdo do neřeší, pro ekonomické migranty z Afriky, jsme jenom ekonomicky ubohou tranzitní zemí, na jejich cestě do Německa a jiných bohatých národů. Začíná u nás docházet k rychlému vymírání a jenom nepřizpůsobivý příživníci se zde rozmnožují jako invazní druh, a nikdo to optimálně neřeší, vládnou nám totiž bezcharakterní kariéristi, co se řídí heslem, po mě potopa.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 126 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑