Diskuze a otázky - Nečekejte na to, že vám bude líp v blázinci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 18:08:56 |

Pokud by naši konzumní kulturu sledovali mimozemšťané, tak by konstatovali, že jsme všichni blázni, co žijí v globálním blázinci, z díla se pozná tvůrce a dílem lidí je konzumní globální blázinec, vše začalo naším pokrytectvím, pokud si jedno myslíme, a něco jiného druhým říkáme, tak následkem musí být blázinec!
Aby zde vše optimálně fungovalo, tak se musí vyřešit konečně problém s kompatibilitou, pokud je někdo nekompatibilní, tak se musí eliminovat, dobrota k tomu co není kompatibilní, má za následek to, že je zde konzumní blázinec. Podívejme se třeba na používání; zkratek, cizích slov, neslušných slov, atd. je to obyčejný problém s kompatibilitou, pokud nedokážeš normálně mluvit, tak jsi blázen.
Krize a války v nahotě odhalují to, že jsme blázni, co žijí v blázinci, jednou jsou zde daná vesmírná a přírodní pravidla, která platí milion let beze změny, a my jako lidi nemůžeme si tato pravidla egoisticky upravit, tak aby nám vyhovovala! Základním pravidlem je svoboda, jakmile zde není pro lidi svoboda, tak se lidi z toho logicky zblázní.
Ano, milion milionářů vlastní většinu bohatství na světě, a tak pomocí dluhů ovládá tento svět ekonomicky a politicky, proto se stala dělnická práce trestem, a tak to lidi řeší konzumací cigaret a slivovice, nebo berou prášky na stres a deprese. Naštěstí už brzo zde bude GVKB robot prezident vyznamenávat roboty, a lidi skončí globálně v GVKB rezervacích daleko od civilizace, a zde se oddělí muži od žen, aby se blázni už nerozmnožovali, jako invazní druh.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 148 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑