Diskuze a otázky - NÁSLEDKY OČKOVÁNÍ

úvodní strana | aktualizovat | dolů

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:46:49 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Všichni jsme poškození očkováním, všichni máme následky očkování, kromě těch, kteří nikdy očkovaní nebyli. Největší následky mají očkování před 2 rokem věku života. Proto se démoni zla (nevím, jak je mám pojmenovat) snaží všemi možnými prostředky navalit co nejvíce vakcín do malých mimin již během prvního roku života. Skutečnost, že se rodí stále více autistů, stále více LMD a retardovaných jedinců, není náhoda. Oni se totiž takhle nerodí, oni jsou přetvoženi na mrzáky očkovacíma vakcínama. Avšak jelikož vakcíny napícháme do mimin již v prvním roce života, tak se obtížně dokazuje, že se narodily vysoce inteligentní a zcela zdravé. Stejně jako alkohol nejvíce škodí miminům, rovněž i vakcíny nejvíce škodí miminům.
Již desítky let nám vlády světa lžou, protože oni tohle všechno ví a děti papalášů nikdy očkované nejsou.
Následků je však mnohem více, jsou rozličné, zejména jsou to poruchy imunitního systému, protože právě imutní systém se po vakcinaci zblázní: Alergie a autoimunní nemoci (autoimunní = imunitní systém se pobláznil tak, že útočí na struktury našeho vlastního těla). Společně k elektromagnetickým smogem se vakcíny podíli na neustále klesající plodnosti populace. Tzn. to, že se rodí stále méně a méně lidí si lidé nenaplánovali. Nejprve lidé dlouho odkládají rodičovství, protože nemají prachy (dříve by rodičovství odkládat nemuseli) a následně zjištují, že jsou vlastně neplodní v důsledku vakcinace a elektrosmogu, ale to oni neví, čím to je, protože cenzurovaná média tyhle informace nikdy nepropustí.
A pokud se přecejen lidem povede mít děti, tak jsou intelektuálně zdevastované pomocí vakcín a v pozdějších letech pokračuje devastace inteligence mobilními telefony.
Vláda světa totiž potřebuje mít lidi co nejvíce dementní, aby mohla veškerý lid snadno obelhávat.

P.S. JSEM ZNECHUCENÝ TÍM, JAK SE NA INTERNETU STÁLE ČASTĚJI STÁVÁ, ŽE MI NĚKDO EDITUJE MOJE VLASTNÍ PŘISPĚVKY A UPRAVUJE

reagovat

Necháte své dítě zmrzačit vakcínou?

V anketě hlasovalo celkem 6 uživatelů

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 1491 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

mluno

mluno | 6. 08. 2021, 15:50:46 | více příspěvků | napsat uživateli

Na očkování proti chřipce peču, přestože nám ho zajištuje zaměstnavatel zadarmo. Nemám tu potřebu a jsem ve věku a stavu, kdy si tělo s chřipkou poradí, pokud se mu nevyhne (bývá to tak půl napůl, pokud to teda je chřipka).
Ten samý plán jsem měl s kovidem, ostatně v době, kdy se o vakcíny losovalo (rodiče se registrovali v květnu a prý budou v září, to je dobrej vtip), jsem mohl říkat, že dávám příležitost někomu, koho by to skolilo.
Protože ale se chystám na služební cestu do Chorvatska (rodinnou dovolenou jsme zazdili, a když sleduju ty zmatky kolem cestování, tak to asi bylo dobře), považuju očkování za nejjednodušší způsob, jak se tam dostat. Ne proto, že bych se bál kovidu, nebo proto že bych si myslel, že pak budu nenakazitelný (pravda budě někde mezi, očkování snad nějakou ochranu poskytuje), ale prostě proto, že 14-270 dnů od očkování se dá cestovat skoro bez omezení (jenom s vyplněním nějakých lejster na české a chorvatské straně), zatímco bez očkování bych musel dělat testy. Nebýt tohoto tak na očkování, které je stále dobrovolné z vysoka kašlu. Jo něco jiného by bylo, kdyby to bylo povinné, pak bych s tím asi těžko něco udělal.

Vita1971

Vita1971 | 5. 08. 2021, 15:20:04 | více příspěvků | napsat uživateli

> mluno Stačí až přijde podzim a i naočkovaný jedinec blbec bude mít i tak chřipku!811! Vše je podvod a zbytečná válka mezi lidmi!811! Tohle je další zbytečná válka po 80 ti lety, uměle vytvořená na psychiku lidstva po celým světě!811! Krom toho je to ekonomická válka, o které se už tradovalo v roce 2000 milénium!811! Media šíří to co chtějí, aby lidstvo udělalo, tak se nenechejte očkovat vodou z louže, nevíte co to obsahuje a jen zdravotnictví potřebuje klientelu a tak to holt šlo přes rámec svobody!811!

mluno

mluno | 5. 08. 2021, 14:58:12 | více příspěvků | napsat uživateli

Očkování je zásah do těla, to nepopírám a těžko nekdo bude tvrdit něco jiného. Ale jeho následky jsou vesměs pozitivní. Ještě naši prarodiče pamatují doby, kdy se poměrně běžně umíralo v dětském věku na nemoci, které díky očkování buď ani neznáme nebo mají lehký průběh (záškrt, černý kašel, neštovice...).
Vážné komplikace po očkování jsou spíš číslem do statistiky, teda pokud to zrovna neni blízký člověk.
Že se rodí více "mrzáků" má hlubší příčiny. Myslíte si, že je totéž, když se dítě narodí v šestnácti nebo v pětačtyřiceti. A stačí se podívat na statistiky jak se zvýšil věk prvorodičů (vyprávěla babička (když ještě žila) že měla první dítě v pětadvaceti a připadala si strašně stará, dneska by byla v porodnici z nejmladších). Kromě toho tu máme antikoncepční pilulky, ty ovlivní dítě určitě víc, než nějaké očkování.

Editování příspěvků někoho cizího je zásah do osobnostních práv autora podle autorského práva, to nikdo bez dovolení autora nesmí provádět (mohou ho smazat celý, můžou vyčernit nevhodné pasáže, ale měnit ho nesmí). Pokud to někde dělají, je možnost se bránit; teda asi spíš s tím, že nebudete "házet perly sviním".

Pokud se bavíme o konkrétním jednom očkování, to je něco jiného. Očkování proti kovidu je zatím snad stále dobrovolné. Osobně věřím své imunitě, takže pokud se dám očkovat, tak jen protože budu chtít na zahrniční cestu (je to alespoň zatím cesta, jak vycestovat a i vrátit se bez problémů; ale je mi jasné, že je to jen dočasné, nejvýš na rok (kde jsou stanovené lhůty je to 270 dnů a zbylé země také si dosavadní "na věčné časy" určitě taky zkrátí)). Navíc přijdou další mutace a očkování bude na nic.

Elektrosmog radši nekomentuju, je všudypřítomný v širokém rozsahu kmitočtů (člověkem generovaný od 50 Hz (vlastně od DC) do několika gigahertzů; něco ale také přchází z vesmíru). Jen takový detail, myslíte si, že vypary se svíček a petrolejových lamp (a to jsem jen u světla, elektřinu používáme vedle osvětlení na celou řadu dalších věcí) byly lidstvu prospěšnější.

Vita1971

Vita1971 | 20. 07. 2021, 18:40:25 | více příspěvků | napsat uživateli

NEOČKOVAT !!!

Vita1971

Vita1971 | 16. 07. 2021, 18:24:56 | více příspěvků | napsat uživateli

20 minut!811! debility!811! Hostem je Daniel Köppl, marketér a bývalý novinář. Zájemci, kteří dosud nebyli očkováni proti covidu, mohou využít očkovací centra bez předběžné registrace. Ministerstvo zdravotnictví zvyšuje jejich atraktivitu možností zúčastnit se soutěže o sportovní boty, chytrý telefon či kódy pro herní platformu. Může tato nabídka přilákat někoho ze seniorů, kteří dosud nejsou očkováni a patří k ohroženým skupinám? Moderuje Tomáš Pancíř.Hotová poprava tohoto člověka!811!

Vita1971

Vita1971 | 12. 07. 2021, 20:02:35 | více příspěvků | napsat uživateli

NEOČKOVAT !!!

Vita1971

Vita1971 | 4. 07. 2021, 18:55:28 | více příspěvků | napsat uživateli

ŽE NEŘEKNETE ROVNOU VŠEM NÁRODŮM, ŽE CHCETE KONEC SVĚTA... DEBILOVÉ !811!

Vita1971

Vita1971 | 3. 07. 2021, 17:08:15 | více příspěvků | napsat uživateli

Chcete mít výhody vstupte do KSČ - 50 té léta, Chcete mít výhody - očkuj se proti Covid 19 a vymyšlenou mutaninou - 2021 !811! Totalita? Tak to tedy Ne!!! Evropo povstaň !1298!

Vita1971

Vita1971 | 30. 06. 2021, 22:02:39 | více příspěvků | napsat uživateli

TOTALITA ZAČALA !811!

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:51:47 | více příspěvků | napsat uživateli

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.
zdroj https://www.hlavnespravy.sk/virolog-bossche-ludstvu-hrozi-katastrofa-ak-who-nezastavi-celosvetove-ockovanie-preco/2501738

ve skutečnosti nemusíte porušit žádný zákon :
kdykoliv si mohou vymyslet, že šíříte dezinformace (když moc dobře ví, že tohle dělají naopak oni) a vyžadovat veškeré informace, které o vás server má.

Vítejte v globálním hyper-totalitním světě velkého bratra!

ANTIIZRAEL

ANTIIZRAEL | 31. 05. 2021, 12:51:28 | více příspěvků | napsat uživateli

18.05.2021 at 19:22
Monika_T in Diskusia

Chvála Kristu!

Tak mi napadlo ohledně očkování: když jsem se před pár lety bavila s kamarádkami, skoro všechny měly stejně jako já sníženou funkci štítné žlázy a musely brát doplňkové umělé hormony pro správnou funkci jako já. Onemocnění štítné žlázy je autoimunitní onemocnění a při neléčení může vést k neschopnosti donosit dítě. Předpokládám, že jsme asi všechny prošly v dětském věku očkováním. Že by se už tehdy před 30 – 40 lety někdo snažil snížit porodnost budoucích generací něčím ve vakcínách? Neumím si jinak vysvětlit, že by problémy se štítnou žlázou byly napříč ČR tak „normální“…

ZDROJ https://jezis-kristus-varovanie.net/diskusia/comment-page-65/#comments

POCHVÁLENI BUĎ VŠICHNI RODIČOVÉ, KTEŘÍ SVÉ DĚTI OČKOVAT NENECHALI !
NIKDY NEVĚŘTE PAPALÁŠŮM!
A také nevěřte školám, které odmítají zveřejnit, co že se tam studenti vlastně učí.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

očkovánínásledekrokživotvikamrzákběhjedinecdémonnáhodaskutečnostvěkvakcínamámamiminlmdprostředekves

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑