Diskuze a otázky - Multimédia z pohledu historie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 04. 2019, 08:45:39 |

!54!
Abychom nechybovali tak používáme vědomosti a inteligenci, na počátku naše společnost fungovala velmi jednoduše lidi nebyli gramotní a tak se museli spokojit s tím, co mohli spatřit a slyšet, populární bylo divadlo, nebo to když moudrý poučoval hloupé. Veliké změny nastali s příchodem gramotnosti a později i tiskem knih a časopisů, potom přišla doba fotoaparátů a filmových kamer, byl zde telefon a rádio.

V roce 1953 u nás začala vysílat černobíle televize a netrvalo to dlouho asi v roce 1993 vzniknul u nás moderní internet, dneska je právě rok 2019 to znamená, že internet je zde už 26 let. Zprvu byl internet pomalý a drahý, vše se změnilo s příchodem UPC kabelové televize která nabídla rychlý a levný internet roku 2000.

Neustále zde byl problém v roce 2000 s vysokými cenami u počítačů a jiné elektroniky, díky moderní výrobě elektroniky v Číně začali rychle klesat ceny elektroniky a tak se časem stala digitální elektronika dostupná každému. V současnosti se vše točí okolo mobilních telefonů a notebooků, všichni neustále používají digitální přístroje na baterie a tak je každý dneska už na baterky.

Sociální sítě na internetu nahradili osobní kontakty neosobními anonymními kontakty, nová doba znamená; rychle, kvalitně, levně, jednoduše, to vše vede k polotovarům. Každý hledá na internetu zázraky, to vede k tomu, že je na internetu mnoho podvodníků, co se snaží na uživatelích parazitovat a tak okrádat chytře lidi o čas a peníze.

Panasonic Lumix DMC-FZ82 je v současnosti ideálním přístrojem pro multimédia na internetu, dostáváte zde k dispozici fotoaparát a videokameru, velikou výhodou je dobré držení přístroje a spolehlivost přístroje. Ovšem největší výhodou je velmi širokoúhlý objektiv s velikým zoomem, často se dostáváme do situací, kdy objektiv nezvládne nastavit správný úhel záběru.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 176 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑