Diskuze a otázky - Má nová doba nové řešení problémů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 02. 2019, 06:59:18 |

!5!
Ano, potřebujeme pravdu a lásku. Civilizace je továrnou na lež a nenávist, pokud potřebujete pravdu a lásku, tak musíte opustit civilizaci, problémem je to že neumíme už žít mimo civilizaci. Proč je civilizace k lidem zlá? Civilizace je postavená na tom, že to co má hodnotu k tomu jsme dobří, a to co nemá hodnotu, k tomu jsme zlí, nehodnotné nás nezajímá, a zajímá nás jenom to co je hodnotné. Následkem je kariéristická pyramida, kde na vrcholu je pro elitu ráj, a dole je pro ubožáky očistec.
!5!
S hodnotami je to jako s návštěvností stránek na internetu, stránka, která má velikou návštěvnost přináší majiteli i veliký zisk, problém je v tom že většina návštěvníků je jenom plevel, který žádný zisk majiteli stránky nepřináší, je to jako s jídlem, každý by chtěl levné jídlo, ale nikdo nechce levně pracovat, aby zde bylo k dispozici levné jídlo.
!5!
Dříve většina lidí pracovala v zemědělství a potravinářství, dneska v zemědělství a potravinářství v EU a USA pracuje minimum lidí, automatizace a optimalizace vedla k tomu, že je zde málo dobré práce, následkem je bída a deprese. Jak to udělat, aby nám všem bylo lépe? Potřebujeme málo pracovat a vydělávat hodně peněz, dobrota je přeci žebrota.
!5!
Cesta je v tom že začneme s digitalizací lidí, lidi se naskenují pomocí dotazníků a potom se lidi recyklují, informace získané ze skenování lidí se použijí pro roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, člověk to byla testovací verze a finální verzí je inteligentní autonomní robot na baterky. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, poslední skupina lidí na světě skončí v poslední zoologické zahradě v pavilonu s opicemi a na cedulce bude napsáno, PRACUJÍCÍ OPICE.
!5!
Mnozí namítnou, že to je globální genocida a že si nepodřízneme větev, na které sedíme, ve skutečnosti je to eliminování invazních mimozemských parazitů co napadli ekosystém a mnoho jej poškodili, místo potopy která měla eliminovat hříšníky zde budou GVKB roboti co eliminují hříšníky, nová doba má nové řešení problémů.
!5!

reagovat

Má nová doba nové řešení problémů

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 111 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑