Diskuze a otázky - Kult povrchnosti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 04. 2019, 18:02:47 |

!54!
Proč se povrchnost stala kultem? V dávné minulosti nebyli lidi povrchní každý se od narození na něco specializoval a nesnažil být se něčím jiným, situace se změnila se vznikem měst, kde byla anonymita a tak začala vznikat univerzálnost a tím i kult povrchnosti. Jenže z dálky vše vypadá jinak než z blízka, z dálky se může jevit zlý člověk jako dobrý člověk, a tím on oklame povrchní lidi. Podívejme se na náboženský fanatismus, který má na svědomí mnoho násilí, jde jenom o kult povrchnosti, stvořitelem všeho je dualita, která díky evoluci dokáže zázraky, není zde žádný bůh, který by dokázal dělat zázraky ani zde není žádný zástupce boha.
Všechny lidské ideologie jsou následkem kultu povrchnosti a to i kapitalismus a socialismus. Proč by měla být realita pro lidi ideální, realita je podřízená reálným pravidlům a nezajímají jí lidská dočasná pravidla. Díky kultu povrchnosti se může stát, že vás omylem; zabijí, uvězní, zavřou do psychiatrické nemocnice, pokutují, atd. díky povrchnosti lidi dělají často chyby. Druhá světová válka byl následek kultu povrchnosti a lidi se nepoučili a pořád opakují svoje chyby, jediné možné řešení spatřuji v tom, že se lidi pomocí dotazníků digitalizují a robot prezident zde bude vyznamenávat roboty, nejsou povrchní lidi, tak nejsou s lidmi problémy. Vše je zde dočasně, roboti pracují jako roboti, je to jasná volba pro zaměstnavatele, ekonomika je na prvním místě.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 487 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 04. 2019, 16:00:28

> skandian
https://gvkb.cz/2019/04/21/kult-povrchnosti/
!12!

uživatel eliminován | 22. 04. 2019, 09:09:44

> koubavit podle tvojí reakce si začínám myslet, že tu úvodní příspěvky kopíruješ z nějakého serveru.

uživatel eliminován | 22. 04. 2019, 04:35:45

> skandian
Všichni jsou blázni a já jsem letadlo

uživatel eliminován | 21. 04. 2019, 19:16:12

začneš kultem povrchnosti a skončíš obviňováním Boha. Já si myslím, že věřící lidé z podstaty nemohou být povrchní, mají jinak srovnaný žebříček hodnot, nezáleží na majetku a bohatství, takže jsi vedle Pane Jedle


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkkultpovrchnostdálkaanonymitamúzaminulostnarozeníuniverzálnostměstosituacesvědomífanatismusvznik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑