Diskuze a otázky - Konzumní kultura optimalizovaná pro sociální ubožáky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 01. 2020, 15:28:07 |

!1394!
Stránka nebyla nalezena. Vámi hledaná stránka nebyla nalezena. Možná byla odebrána, přejmenována, nebo neexistuje. Vše je v evolučním pohybu a tak je zde vše dočasně. Je zde často snaha o to aby zde něco bylo trvale ale je to jenom marnost protože čas stejně nakonec eliminuje i to co jsme chránili mnoho před zánikem. Tento svět je o napětí mezi protiklady a tato energie se vším pohybuje a tak po příčině zde následek i je. Když lidem nevyhovovali nepružné organizace kde se nic mnoho století neměnilo tak pod tlakem začali evolučně vznikat pružné organizace, které se měnili podle aktuální situace která byla; ekonomická, politická, obchodní, módní, filosofická, vědecká, technická, psychická, atd.
!1394!
Následkem logicky bylo to, že se začali měnit i lidi tak, aby neměli problémy v novém konzumním světě kde je jenom smrt jistá a vše ostatní je nejisté. Je to jako na burze, kdy nakupujeme a prodáváme tak abychom měli zisk, pokud budeme chybovat tak můžeme brzo na burze zkrachovat. To co z dálky může na burze vypadat, jako výhodná investice to může být z blízka nevýhodná investice, vše je zde jenom o pokrytectví, všichni lžou, kdo lže ten i krade a do pekla se jistě i hrabe.
!1333!
Vesmír a život to je evolucí naprogramovaný proces, který se neustále podle situace optimalizuje, z malého vzniká veliké a to se časem rozpadá zase na malé, vše nekonečně pulzuje v kruhu, podívejme se na symbol, který používá Taoismus, tento symbol vyjadřuje realitu ve které je napětí mezi protiklady a každé pravidlo má výjimku, všechny svaté knihy sepisovali lidi egoisticky tak aby měli lidi jasně stanoveno, co je správné a co je chybné, jenže pravda a čas je relativní a lidi často dělají amatérské chyby.
!905!
Všechna; pravidla, normy, zákony, přepisy, atd. to je jenom naivní teorie, která v praxi většinou nefunguje, zvířata znají jenom praxi ve svojí specializaci a neznají žádné teorie. Každá mocná a bohatá organizace je jako student vysoké školy, složí se zkoušky a postoupí se dále, mnohá organizace evoluční zkoušky nesloží, a tak nepostoupí evolučně dále, lidi potom z takové organizace utíkají do organizací, co postoupili dále, za vším je u lidí pokrytectví a protekce! Není podstatné, co zde bylo dříve, jestli zde bylo dříve vejce nebo slepice, podstatné je, co zde bude v budoucnosti, vše co dneska zasejeme, to v budoucnosti sklidíme. Vše jistě směřuje k tomu, že se z lidí stanou globálně levné loutky na dálkové digitální ovládání, skončí rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole.
!737!

reagovat

Můj čistý plat je v Kč

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 145 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑