Diskuze a otázky - Kolik stojí provoz lidského těla za jeden rok?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 11. 2022, 09:09:33 |

Přichází globální dlouhodobá krize, a tak se logicky zamýšlíme na tím kolik co stojí a jak ušetřit peníze a čas. Kolik stojí provoz lidského těla za jeden rok? Lidské tělo potřebuje; jídlo, pití, oblečení, věci, bydlení, dopravu, teplo, zdravotní péči, léky, informace, programy atd. Logicky čím více je na světě lidí tím větší jsou i náklady na lidi, je pravdou to že čím bohatší je člověk tím větší má spotřebu hodnot.

Hodnoty vznikají z práce, kterou dělají; lidi, zvířata, rostliny, stroje, programy atd. vše je o kontrole a regulaci, pokud selže kontrola a regulace tak následkem je krize u ekonomiky a politiky. Abychom zajistili kontrolu u lidí a mnohého jiného tak vše napojíme na globální umělou inteligenci, mozek se odpojí do reality a bude znát jenom virtuální realitu tak se zajistí to že lidi a stroje nebudou dělat chyby.

Skončí globálně rozdělní lidí na bohaté a chudé, každý bude jenom číslem a nebudou zde peníze ani protekce, pokud nějaké lidské tělo nebude fungovat správně tak se eliminuje v krematoriu, každý je snadno nahraditelný, takto zde skončí degenerace a přelidnění, vše zlé je pro něco dobré, konečně budou zaměstnavatelé spokojení, protože zde už nebudou zaměstnanci, se kterým jsou jenom samé problémy, počet lidí se bude pořád na světě snižovat až najednou zde lidi nebudou, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 155 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑