Diskuze a otázky - Kdy zaniknou knihy a časopisy?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2019, 17:43:03 |

Tak jako zaniklo používání mechanických psacích strojů, tak zaniknou i knihy a časopisy, logicky to musí mít nějakou příčinu? Tou příčinou je digitalizace, díky digitalizaci je zde; rádio, televize, internet, virtuální realita, atd. Používat papír na uložení informací to vyhovuje už jenom starým lidem, co odmítají výhody digitalizace.

Problémem knih a časopisů je vysoká cena za informace, proč platit za informace, když je mohu mít zadarmo! Je zde sice naivní snaha o ochranu autorského práva, aby si lidi kupovali informace, ale to je jenom poslední zoufalý pokus obchodníků s informacemi.

S příchodem virtuální reality, velmi rychle skončí knihy a časopisy, nikdo nebude mít čas a chuť na to číst knihy a časopisy, tvůrci knih a časopisů se budou muset přesunout do virtuální reality, jinak ekonomicky neuspějí. Pokud otevřu knihu nebo časopis, tak zjistím že na čtení takových naivních hloupostí, nemám čas ani náladu. Vše je zde o prorvávání a logicky každý chce vše; rychle, kvalitně, levně, atd. a to už knihy a časopisy nezvládnou.

reagovat

Kdy zaniknou knihy a časopisy?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑