Diskuze a otázky - Kdo může za nedostatek pravdy a lásky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 12. 2021, 20:07:26 |

Vše zde jsou příčiny a následky, pokud je zde nadbytek zde je i nedostatek, jakmile jsme si začali být cizí tak následkem byl nedostatek pravdy a lásky, podívejte se na stroje zde není žádná pravda a láska, protože stroje jsou si cizí a není možné, aby stroj miloval jiný stroj. Odcizení vedlo k tomu, že se z nás stali naprogramované stroje, a tak se ve válce vraždíme, v době míru se nevraždíme jenom proto, že máme strach z tvrdého potrestání za náš vandalismus k cizím strojům.

Je to celé o tom že z dálky vše vypadá jinak než z blízka, a tak čerti z dálky vypadají jako andělé, stvořili jsem peklo, ve kterém není pravda a láska, nevěřte tomu, co jste si neověřili, protože v konzumním pekle je nedostatek pravdy a lásky, čertům, co v pekle díky protekci vládnou jde jenom o to, aby se měli dobře a je jim jedno že obyčejní čerti se mají zle, z cizího krev v pekle neteče a bohatým čertům peníze nesmrdí.

Demokratické volby v pekle nemohou změnit peklo na ráj, pochopte to, že v pekle nejsou žádní andělé a můžete si tak při volbách vybrat jenom staré kariéristické čerty, co budou myslet na samé čertoviny. Všechny náboženství, co jsou v pekle stvořili čerti tak aby udělali čertům v pekle ze života psychické peklo, skutečným stvořitelem všeho jsou vesmírné a přírodní zákonitosti, není zde nad námi žádný svatý bůh v ráji, to jsou jenom pohádky pro naivní čerty.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 121 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑