Diskuze a otázky - Kdo je bez chyb ať zde učiní zázrak a promění peklo na ráj

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 07. 2022, 06:51:31 |

Naprogramované stroje nemají inteligenci, a tak u nich není možná víra nebo pochybování, pokud zjistíme že naivně věříme v pitomosti, tak následkem je pochybování o tom, že existují zázraky. Dokonalá víra v zázraky je možná jenom díky tomu že se lidi naskenují a po naskenování se lidská těla eliminují, lidi budou tak existovat jenom ve virtuální realitě pod kontrolou umělé inteligence.
!905!
To virtuálním lidem umožní mít dokonalou víru v zázraky. Genetické tělo je vězením pro naši inteligenci a ve vězení víra v zázraky nefunguje, a tak zde jsou myšleny na sebevraždu. Nevěřte tomu, že zde v minulosti byli svatí lidé, co dokázali díky víře zázraky to jsou; pohádky, pověry, fetiše, rituály, mytologie, sny, lži, dezinformace, propaganda, reklama atd.
!905!
Nahrazujeme pravdu za lež, pokud nám to přinese nějaký užitek. Všichni lžou a kdo lže ten i krade, kdo je bez chyb ať zde učiní zázrak a promění peklo na ráj! Blázen zde pronásleduje blázny, protože jsme stvořili konzumní blázinec, ve kterém jsme pravdu nahradili za propagandu, lásku jsme nahradili za obchod, štěstí jsme nahradili za peníze atd.

reagovat

Kolik chyb jsi za život udělal?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 1901 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 08. 2022, 08:29:07

Vše začalo evolučně tím, že vznikli evolučně programy, které se snažili dosáhnout naprogramovaného cíle, to byl počátek vesmíru a později i života, vše je zde evolucí naprogramováno a neustále jsou všechny programy testovány a optimalizovány proto je vše v nás a okolo nás v pohybu k naprogramovanému cíli, problémem je konflikt mezi programy a následkem jsou chyby.

Podívejme se kriticky na vývoj počítačů a programů pro počítače zde spatříme složitý evoluční proces který postupuje od jednoduchého ke složitému, neustále se musí staré počítače nahrazovat za nové počítače a staré programy za nové programy. Nejsou jenom programy pro počítače, jsou zde i programy pro; ekonomiku, politiku, náboženství, filosofii, stroje, mozek atd.

S příchodem Windows 11 přišla kontrola počítače, jestli není počítač zastaralý, aby se na zastaralý počítač, nemohl nainstalovat moderní operační systém. Pokud jste chytře překonali kontrolu při instalaci tak vás počítač při aktualizacích neustále upozorňoval na to, že jste neměli na starý počítač instalovat moderní operační systém.

To mě vedlo k myšlence na globální kontrolu rozmnožovacího procesu u lidí, vytvoříme novou kvalitní civilizaci, ve které se povolí rozmnožování jenom těm jedincům, co budou mít globální certifikaci na rozmnožování s roční platností, nemáš platnou certifikaci tak nebudeš mít děti společnost nestojí o to, aby se nám ubožáci rozmnožovali jako invazní druh.

Vita1971

Vita1971 | 8. 08. 2022, 12:02:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Táhni do prdele

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:09:55

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 08:17:01 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni psychopate!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

zázrakvírainteligencepochybováníčlověkchybakontrolanásledekpitomostdíkrájtělorealitapeklogenstroj

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑