Diskuze a otázky - Každá tvoje cesta někam vede

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 10. 2021, 14:37:43 |

Většina cest, po kterých se pohybuješ vede k obyčejným cílům jako je; domov, škola, zaměstnání, obchod, lékař, instituce, zábava atd. tak jako jsou cesty po kterých se pohybuje tvoje tělo, tak zde jsou i cesty po kterých se pohybuje tvoje myšlení, i zde je většina cest spojená s obyčejnými cíli. Mnohdy z dálky cíl cesty vypadá neobyčejně a když do cíle dorazíme, tak jsme zklamaní, protože je to obyčejný cíl cesty. Reklama, propaganda, politika, náboženství atd. nás klame tím, že nám nabízí neobyčejné cíle, které jsou ve skutečnosti jenom obyčejnými cíli.

Klasickým cílem ke terénu často směřujeme jsou vztahy s lidmi, se vztahy je mnoho problémů, protože jsme si cizí a z cizího krev neteče. To, co je pro někoho správným cílem cesty, to je pro tebe chybným cílem cesty, každý člověk je originál v originální situaci, a tak i logicky potřebuje originální cíl svojí cesty a nikdo cizí mu nedokáže poradit správně. Je to jako když si hledáte zaměstnání, a vybíráte tak z mnoha nabídek a často při výběru chybujete, většina nabízených volných míst je špatná a dobrá místa jsou rychle obsazená a není třeba je většinou ani inzerovat.

Často se na cestě setkáš s překážkami, které je obtížné překonat, nejčastější překážkou je nedostatek; času, peněz, zdraví, síly, moudrosti, zkušeností, informací, programů, výhod, protekce, štěstí atd. v pohádkách a filmech jsou možné zázraky, v realitě nejsou možné zázraky, zde buď uspěješ nebo neuspěješ a nikoho nezajímá to, že jsi na svojí cestě neuspěl, a tak z toho máš stres a deprese. Evoluce je postavená na konkurenci, a to co v konkurenci neuspěje to se má zle, jaký je počátek života, takový je většinou i osud člověka, pokud jsi se narodil ubožákům, tak tvým osudem je být ubožákem!
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 431 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 17. 10. 2021, 10:41:13

https://youtu.be/EIzwS4nvxf4

Vita1971

Vita1971 | 16. 10. 2021, 17:16:13 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster ta tvoje Azazeli vedla do Bohnic !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

cestacílvětšinareklamazábavazklamánímyšlenílékařpropagandapolitikatěloobchoddomovzaměstnáníinstitucedálkaškola

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑