Diskuze a otázky - Každá konzumní společnost je chybně naprogramovaná

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 1. 01. 2021, 14:05:31 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Podívejme se na to, že totalita odsoudí k vězení nebo smrti nevinné lidi, spravedlnost je zde jenom v tom že je zde každý pitomec dočasně, jiná spravedlnost zde není a nebude, díky výhodám zde vznikl konzumní očistec, ve kterém se pitomci rozdělují na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole.

Všechny snahy o to, aby bylo pitomcům zde lépe se ukázali jako naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá. Naštěstí už brzo dojde k tomu, že každý pitomec dostane do hlavy čip, který pitomý mozek odřízne od reality a mozek bude tak znát jenom virtuální realitu kde se nelže a nekrade, protože zde má vše po kontrolou umělá inteligence.

Války a pandemie nám odhalují to, že jenom čipy v každé pitomé hlavě mohou eliminovat všechny naše problémy. Pitomců to správně nemyslí, a tak dělají jednu pitomost za druhou, čip v hlavě je pro pitomce lékem, který je vyléčí z jejich pitomosti, léčit a vyléčit o tom je naše budoucnost, nejde zde rozhodně o diskriminaci pitomců, jde zde o to, že evoluce staré novým nahrazuje, vše je zde dočasným procesem, každý pokus zastavit evoluci je marný.
!11!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 323 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑