Diskuze a otázky - Kapitalismus a socialismus to je ekonomické otroctví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 11. 2022, 07:33:50 |

Propaganda a cenzura dokázala v kapitalismu a socialismu přeprogramovat otrokům myšlení dezinformacemi natolik že si otroci naivně myslí to, že nejsou otroci. Války v nahotě odhalují to, že jsme všichni otroci, otroků je na světě jako sraček, a proto život ekonomických otroků stojí za hovno! Kdysi jsem si myslel naivně že za vším je egoismus, dneska vím to, že za vším je otroctví!

Otroctví proměnilo anděly na čerty, pokud chceme proměnit čerty zpět na anděly tak musíme eliminovat ekonomické otroctví. Vše evolučně směřuje k tomu, že zde místo lidských otroků budou stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se evolučně globálně eliminují, protože zde už nebudou použitelní na levnou otrockou práci.

Je zde veliký tlak na levnou profesionální práci, a tak se lidi nahrazují za stroje a programy. Nebude to trvat dlouho a bude zde v televizi simulace prezidenta kterou vytvoří umělá inteligence, nebudeme už potřebovat; politiky, podnikatele, byrokraty atd. aby rozhodovali chybně o nás bez nás, vše bude řídit jenom globální umělá inteligence.

Lidi se nakonec odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně optimálně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak s lidmi nejsou problémy. Vnímám člověka jako když jsme koně nahradili za automobily a vlaky, technika pracuje lépe, než pracují živé systémy, protože technika je jednoduchá a snadno opravitelná.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 73 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑